televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Voda i vatra

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Voda i vatra

Mlada devojka zaljubljuje se  do ušiju u misterioznog, stidljivog momka. Ostaje u drugom stanju i bira pravi trenutak da mu to kaže. Ali, sudbine ima drugačije planove. On mora da se oženi drugom, jer je to jedini način da se zaustavi krvna osveta između njegove i porodice buduće neveste. Da li će prva ljubav pobediti ili će tradicija i dobrobit familije nadjačati pogledajte u ovoj sjajnoj turskoj drami snimljenoj 2013. godine. Uloge: Ozkan Deniz, Jasemin Kaj Alen, Pelin Akli, Kan Džakir.

Potera

Promo RTS

 

 

20.55 RTS1

Potera

Znanje ali i brzina su od presudnog značaja za uspeh u kvizu Potera, i zato je naš takmičarski tim za trku sa Tragačem već zauzeo niski start! Diplomirani mašinski inženjer Zoran Milićević, analitičarka promocije turizma Novog Sada Danijela Milidragović, službenik Uprave za javni dug Vladimir Avramović i master etnolog i vodič Zavičajnog muzeja u Vrnjačkoj Banji Bogdan Vukomanović pokušaće da pobede, pa makar i u foto finišu! Navijajte za njih u ponedeljak 22. januara od 21h na Prvom. Voditelj emisije je Jovan Memedović.

Dobro vreme

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Dobro vreme

Nakon loše izvedene pljačke banke koja je odvela njegovog mlađeg brata u zatvor, Koni Nikas započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u neverovatno očajničkom i opasnom pokušaju da svog brata Nika izvuče iz zatvora. Tokom jedne napete noći Koni će sleteti u svet nasilja i zločina pa će u trci s vremenom pokušati da spase i sebe i svog brata, znajući da im životi vise o koncu. Uloge: Robert Patinson, Barkad Abdi…

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading