FILM DANA „Mesečev pad“
Foto: Promo/Schutterstock
Mesečev pad

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Mesečev pad

Nepoznata sila izbacuje Mesec iz svoje orbite i to utiče na planetu Zemlju. Josida Fouler je ubeđena da zna kako da popravi problem koji je nastao s gravitacijom i da spase čovečanstvo. Ali, njoj veruju samo bivši ljubavnici i jedan potpuni autsajder. Da li će Josinda uspeti? Uloge: Hale Beri, Patrik Vilson, Džon Bredli.

U krevetu s drugima

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

U krevetu s drugima

Romantična komedija o tome kako je platonska veza pomogla dobroćudnom ženskarošu i devojci koja je varala dečka. Lejni i Džejk sreli su se davnih dana u studentskom domu i imaju zajedničke uspomene. Njihov ponovni susret dogodio se na terapiji. Poverili su jedno drugome svoje seksualne probleme, a Džejk joj je priznao da želi da spava s njom. Lejni je odlučila da nije vreme za to nego da će se njih dvoje družiti kao prijatelji... Uloge: Džejson Sudejkis, Alison Bri.

Kod kuće je sunčano

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Kod kuće je sunčano

Utemeljeno na senzacionalnoj pozorišnoj predstavi istog naslova. Film prati priče dvojice drugara koji se navikavaju na civilni život u Edinburgu nakon povratka iz Avganistana.  Obojica se trude da nauče da žive izvan vojske, unutar porodice, zaposlenja i emocionalnih veza. Uloge: Pol Branigan, Džordž Makaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading