FILM DANA „Put u Sijetl“
Foto: Promo/Schutterstock
Put u Sijetl

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Put u Sijetl

Mladi Džek provodi dane pušeći travu, čisteći bazene i tajno se viđajući sa ženom opasnog mafijaša. Nedugo zatim na vratima njegove prikolice u Las Vegasu pojavljuju se se ubice koje je angažovao ljubomorni muž zbog čega Džek i njegov najbolje prijatelj, sitni diler Pilot, napuštaju grad. Njihova destinacija je Sietl gde, u nedelji koja prethodi samoubistvu Kurta Kobejna, sreću ceo niz gubitnika i izgubljenih slučajeva, među kojima je i simpatična prostitutka Kesi... Uloge: Džared Leto, Džejk Gilenhal, Selma Bler.

Ubistveni dogovor

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Ubistveni dogovor

Penzionisanog snajperistu Džejmsa Dajala muči sećanje na poslednji neuspešni posao kada je propustio da ubije vođu svetske terorističke organizacije zbog čega je napustio posao i povukao se u osamu Montane. Međutim, kada se prošire glasine da britanska vlada tog istog teroristu drži u zarobljeništvu, ponuda da ispravi učinjen propust namami Dajala natrag iz penzije. Uloge: Vesli Snajps, Lina Hidi, Čarls Dans, Elajza Benet.

U ime naroda

Promo RTS

 

 

22.15 RTS2

U ime naroda

Ovo je tragikomična priča o silama koje gone čoveka da bezobzirno manipuliše bližnjima i poigrava se njihovim sudbinama, pa i svojom, jer je i njen deo, a sve u ime naroda. U industrijskoj varošici 1966. godine, jedno preduzeće se ističe dobrim poslovanjem zahvaljujući preduzimljivosti direktora. Čitav kraj se nada prosperitetu i on stiče sve veći autoritet. Ali, ugled ne donosi samo iskreno divljenje ljudi već izaziva i zavist i potrebu da se ospori i uništi takav čovek. Direktorov vozač postaje žiža dramskih zbivanja. Njegovo usamljeno, dosledno i razložno divljenje prema direktoru, njegovo poštenje i dobrota dovode ga u situacije kojima ne zna i ne želi da se prilagodi, niti da odustane. Uloge: Miodrag Krivokapić, Petar Božović, Savina Geršak, Bogdan Diklić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading