televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Smrtonosni Džo

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Smrtonosni Džo

Kada majka uzme drogu 22-godišnjem narko-dileru Krisu, on mora da vrati šest hiljada dolara, ili je mrtav! Krisovu majku svi mrze, pa i Krisov otac Ansel. Zajedno kuju plan da je ubiju i od osiguranja naplate novac koji bi im život učinio lagodnim. Za pomoć se obraćaju Džou, policajcu koji radi kao plaćeni ubica. Uloge: Metju Makonahi, Emil Herš, Džuno Templ.

Indigo kristal

Promo RTS

 

 

21.45 RTS1

Indigo kristal

Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora, koji gonjen samoubistvom najboljeg druga pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk pokušava da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije. Uloge tumače: Miodrag Radonjić, Nina Janković, Denis Murić, Pavle Mensur, Miloš Petrović Trojpec, Miloš Ðurović, Mateja Popović, Relja Despotović, Ðorđe Bibić, Gorica Popović i drugi.

Čokolada

Foto: IMDB

 

 

20.00 RTS2

Čokolada

Vijan, tajanstvena strankinja, stiže s ćerkom u miran francuski gradić u zimu 1959. godine. Za kratko vreme ona otvara vrlo neobičnu prodavnicu čokolade, prepunu slatkiša kojima je teško odoleti. Njena sposobnost da prepozna tajne želje svojih kupaca i zadovolji ih s tačno odabranim slatkišem nagoni građane da popuste iskušenju. I dok to izazove bes gradonačelnika, grofa Pola de Rejnoa, Vijaninu pažnju privuče lutajući muzičar Rouks. Uloge: Žilijet Binoš, Džoni Dep.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading