televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Mnogo mi je stalo

Foto: IMDB

 

 

22.15 Prva

Mnogo mi je stalo

Marla Grejson je veoma uspešna negovateljica koja vešto manipuliše zakonom u svoju korist i na štetu svojih klijenata, živeći luksuzan život na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sledeću žrtvu, naizgled časnu, staru damu, prekasno shvati da izgled može itekako da zavara. Navukavši bes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaki delić svog šarma i nemilosrdne lukavosti da preživi. Uloge: Rozamund Pajk, Piter Dinklidž.

Nepovratno

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Nepovratno

Radnja filma počinje scenom brutalnog ubistva. Ovaj brutalni čin ubistva počinjen sa protivpožarnim aparatom, je u izlivu gneva počinio inače staloženi i razumni, profesor hemije. On, njegov najbolji prijatelj i prijateljeva prelepa devojka, a njegova bivša devojka, izašli su jedno veče zajedno u provod. Devojka je krenula ranije kući, i na putu do nje biva silovana i surovo pretučena. Pošto policija nema osumljičenog, dvojica mladića kreću u zadovoljenje pravde na svoju ruku... Uloge: Monika Beluči, Vensan Kasel.

Jovanka Broz i Tajne službe

Promo RTS

 

 

21.50 RTS1

Jovanka Broz i Tajne službe

Osma epizoda: Do pogoršanja odnosa između Tita i Jovanke došlo je krajem 1974. i u toku 1975. godine. Jovanka oseća da je ugrožena i kao Titova i kao supruga predsednika Republike. Zbog toga optužuje službe bezbednosti, Staneta Dolanca i Nikolu Ljubičića da su Titu podmetnuli mlade i lepe maserke. Neki Titovi saradnici koriste Jovankine emotivne reakcije da bi je prikazali kao paranoidnu ličnost, koja može čak i fizički da ga ugrozi. Tito ponovo staje u Jovankinu zaštitu i opravdava njene postupke, ali Dolanc i Ljubičić traže nove načine da ih razdvoje. U ovoj epizodi gledaoci će videti koje su optužbe Titovi saradnici iznosili protiv Jovanke kako bi ih razdvojili. Da li je šef vojne službe general Dane Ćuić objektivno referisao Titu i izneo tačne podatke u vezi sa Jovankom? Da li je Jovanka zaista spremala državni udar zajedno sa generalom Jovanićem i ko ju je i zbog čega optužio za takve namere? Kada je i zbog čega došlo do definitivnog prekida svih kontakata između Tita i Jovanke? Zašto je general Ljubičić zvao Jovankinu sestru Nadu na razgovor? Kako je izgledao poslednji Titov razgovor sa Nadom, šta joj je rekao u vezi sa Jovankom i kakva je bila njena reakcija na to? U igranom delu ove epizode učestvuju: Snežana Savić, Nebojša Dugalić, Branislav Lečić, Dragan Vujić Vujke, Milena Vasić, Nenad Ćirić, Miloš Vlalukin i Predrag Miletić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading