FILM DANA „Dred“
Foto: Promo/Schutterstock
Dred

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dred

Radnja filma smeštena je u budućnost, na tlu koje je nekada bilo Amerika. Na ruinama ove države sagrađen je ogromni grad od 800 miliona stanovnika pod nazivom Megagrad 1. U toj alternativnoj budućnosti jedino šta sprečava totalnu anarhiju i haos jesu sudije, specijalno trenirani policajci koji imaju pravo da presude počiniocu zločina na licu mesta. Ali stopa kriminala je toliko visoka da sudije jedva uspevaju da reaguju na šest odsto slučajeva gde je neophodna njihova zaštita i asistencija. Uloge: Karl Urban, Olivija Tirlbi, Lena Hedi.

Čovek koga treba ubiti

Promo RTS

 

 

23.30 RTS2

Čovek koga treba ubiti

Drama oživljava legendu o Šćepanu Malom, crnogorskom vladaru nepoznatog porekla. Prema legendi, on je demon poslat iz pakla da uspostavi red u politici velikih sila. Odmetnuvši se od Satane, počinje da vlada za dobrobit naroda pa ga naposletku „guta pakao“. Uloge: Zvonimir Črnko, Vladimir Popović, Ranko Kovačević, Dušica Žegarac, Nada Abrus.

Ptice Amerike

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva plus

Ptice Amerike

Moriju su roditelji umrli kad je bio tinejdžer i ostavili su mu kuću, sindrom nervoznih creva, brata Džeja i sestru Ajdu koje treba odgajati. 20 godina kasnije, Džej je beskućnik, loše se uklapa u društvo i nedavno je ranjen. Ajda je bez posla i spava s nepoznatim ljudima. Mori je oženjen napaćenom Beti koja čeka da Mori dobije nasledstvo pre nego što osnuju porodicu. Stalno mora da se ulizuje svojim naoko presvetim komšijama, od kojih je jedan Morijev šef. Mori dovodi Džeja kući na oporavak, a Ajda odlučuje da dođe u posetu zbog čega se komšije osećaju neprijatno. Uloge: Metju Peri, Ben Foster, Zoe Kravic, Hilari Svonk.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading