televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Parker

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Parker

Parker je profesionalni lopov koji živi po određenom kodeksu časti - nikada ne krade od onih koji nemaju. Situacija se jednog dana komplikuje kada ga u poslednjoj pljački prevare njegovi partneri i ostave ga da umre. Ali, on uspeva da preživi i traži pomoć od svoje bivše bande u Floridi, gde živi i Lesli koja će mu pomoći u osveti. Smešten u bogatom i glamuroznom svetu Palm Biča, Parker i Lesli udružuju snage. Uloge: Džejson Stetam, Dženifer Lopez.

Miris žene

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Miris žene

Sedamnaestogodišnji Čarli Sims uskoro će završiti popularnu privatnu srednju školu koju uglavnom pohađaju deca bogataša . Kako bi zaradio nešto novca za božićne praznike , siromašni Čarli javlja se na oglas da za Dan zahvalnosti čuva slepog penzionisanog pukovnika Frenka Slejda. Uloge: Al Paćino, Kris O’Donel, Filip Simor Hofman Džejms Reborn, Gabrijela Anvar, Tod Luiso.

Dobro došli u Akapulko

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

Dobro došli u Akapulko

Dizajner video-igrica Met But ima poslednju šansu da spase svoju posrnulu karijeru - na dodeli nagrada za najbolje video-igrice u Novom Meksiku predstaviće svoj najveći projekat. Dok čeka na svoj let, na aerodromu sreće prijatelja, s kojim popije nekoliko pića. Ispostaviće se, previše pića, jer umesto u Novi Meksiko, Met stiže u državu Meksiko, tačnije Akapulko. Odjednom, za petama su mu policija, kriminalci i plaćeni ubica, jer svi traže misteriozni paket koji je prokrijumčario, a o čemu on nema pojma. Kada se udruži s opasnom i lepom Adrijanom, Met će postati kao stvarni superjunak video-igrice koju je kreirao. Uloge: Majkl Madsen, Pol Sorvino, Vilijam Boldvin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading