televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Pesma za Evroviziju 2024, polufinale 1

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Pesma za Evroviziju 2024, polufinale 1

U studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku postavljena je najmodernija scena otkako se u njemu ponovo organizuje izbor za predstavnika na Pesmi Evrovizije. Scena je sačinjena od LED scenske pozadine, kao i podnog LED-a, čija je ukupna površina 700 kvadratnih metara. U upotrebi će biti preko 300 rasvetnih tela najnovije generacije, koja uz vrhunsko programiranje i vođenje čine da svetlosni efekti i video animacije u potpunosti prate estetiku festivala „Pesma za Evroviziju”.  Za režiju i kadriranje nastupa treću godinu zaredom koristi se CuePilot, softver koji se godinama za iste potrebe upotrebljava i na Pesmi Evrovizije.   Polufinala „Pesme za Evroviziju” održavaju se 27. i 29. februara, a veliko finale, u kojem ćemo saznati predstavnika Srbije, održaće se 2. marta.
Direktan prenos svih takmičarskih večeri gledaoci i slušaoci moći će da prate na programima i digitalnim platformama RTS-a. Voditelji festivala  „Pesma za Evroviziju 2024“ su Glumac Slaven Došlo i  novinarka i voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina.

 

Lutalica

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Lutalica

Deset godina nakon globalnog ekonomskog kolapsa, u australijskoj pustinji, jedan usamljenik prati grupu kriminalaca koja mu je ukrala poslednju imovinu koju je čuvao - njegov auto. Na putu nailazi na brata, jednog od lopova, kojeg je ostatak bande ostavio na milost i nemilost pustinji… Nakon što mu pomogne da se oporavi, njih dvojica kreću u potragu za bandom i ukradenim kolima... Uloge: Gaj Pirs, Robert Patison.

Prave mućke

Foto: IMDB

 

 

22.15 Prva

Prave mućke

Ovo je priča o britanskom kustosu, koji smišlja paklenu osvetu svom šefu. Njegov šef, jedan je od najbogatijih ljudi Engleske, ujedno i strastveni kolekcionar umetnina, a zeznuće ga tako što će mu podvaliti lažnu Moneovu sliku. Mamac koji će njegovog šefa navesti u klopku je ni manje ni više nego prekrasna Pi Džej u ulozi kraljice Teksaškog rodea, koja se predstavlja kao naslednica te slike... Uloge: Kolin Firt, Kamerun Dijaz, Stenli Tući, Alan Rikman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading