televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Čistač

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Čistač

Tom Katler je bivši policajac koji je opsednut čistoćom, pa iz tog razloga osniva samostalni posao gde radi kao čistač mesta zločina nakon uviđaja policije. On ne smatra ovaj posao stresnim ili neobičnim, već sasvim rutinskim. Međutim, kada se nakon jednog posla vraća u kuću kako bi vratio ključ, susreće se sa suprugom žrtve. Ona očigledno ne zna za tragičan slučaj svog supruga, već veruje da je nestao i da će ga pronaći. Tom shvata da je i on umešan u zataškavanje ubistva, pa zajedno sa svojim bivšim partnerom Edijem Lorencom kreće u istragu. Uloge: Ed Haris, Samjuel L. Džekson, Eva Mendez.

Džoker

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Džoker

Nik Vajld je telohranitelj iz Las Vegasa sa smrtonosnim veštinama i kockarskim problemima. Kada njegovu prijateljicu brutalno pretuku, Nik se sveti, ali otkriva da ju je pretukao sin moćnog mafijaškog bosa. Odjednom, Nik je upleten u svet kriminalnog podzemlja i progonjen u isto vreme i od policije i od mafije. Ulog je podignut i Nik ima još samo jednu šansu da promeni svoju sreću… a ovaj put igra na sve ili ništa. Uloge: Džejson Stetam, Majkl Angarano, Dominik Garsija Lorido.

Tri boje: Belo

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTV1

Tri boje: Belo

Kad njegova supruga, Francuskinja Dominik, pod optužbom da je izazvao požar u njenom frizerskom salonu od njega zatraži razvod, Poljak Karol shvati da je u velikim nevoljama. Dominik je nezadovoljna nekonzumiranim brakom, a u nju strastveno zaljubljeni i njenom lepotom opčinjen Karol će, nakon što bude izbačen iz stana i kad se nađe na rubu siromaštva i počne da prosi po pariskoj podzemnoj železnici zaključiti da mu preostaje jedino beg u domovinu... Uloge: Zbignjev Zamahovski, Žili Delpi, Januš Gajos.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading