televizor
Foto: Promo/Schutterstock
filmovi

Foto: IMDB

 

 

22.05 Prva

Sve o mojoj majci

Grčka izreka kaže da samo ona žena čije su oči isprane suzama može jasno da vidi. Ali to ne važi za Manuelu. One noći kada je automobil pregazio njenog sina Estebana, Manuela je plakala sve dok joj suze nisu presušile. I daleko od toga da je tada jasno videla... Uloge: Sesilija Rot, Mariza Paredes, Penelopa Krus.

Stari momak

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Stari momak

Glavni junak ove priče o kazni i osveti je muž i otac čija su neverstva opšte poznata. Jednoga dana on biva kidnapovan i zarobljen. On ne zna zbog čega se nalazi u zatvorskoj ćeliji, niti zna ko ga je tamo smestio. Nesrećni čovek pokušava da sačuva razum u krajnje čudnim uslovima. Kada čuje da mu je žena ubijena, počinje da kopa tunel da bi pobegao. Pre nego što mu to uspe, nakon 20 godina provedenih u ćeliji, on biva oslobođen. Dobija mobilni telefon i novac i saznaje da ima samo pet dana da pronađe one koji su ga zatvorili i ubili mu ženu. Naš junak ne može ni da pretpostavi kakva sudbina ga tek čeka… Uloge: Džoš Brolin, Elizabet Olsen.

filmovi

Promo RTS

 

 

13.00 RTS1

Ubistvo s predumišljajem

Film prati dve ljubavne priče u ratnim vremenima Jelene Panić - Bulike i njene babe Jelene Ljubosavljević odvojene periodom od 50 godina mira. Bulika, radeći na knjizi o svojoj baki prema dnevniku koji joj je od nje ostao, otkriva zamršene ljubavne odnose između njene bake, predratne gospođe i uobražene lepotice Jelene i mladog partizanskog oficira iz provincije, Krsmana, ali i sina njenog očuha, Jovana. U tek oslobođenom Beogradu u kome važe drugačija pravila hladna i otmena Jelena Ljubosavljević pokušava da se prilagodi novim prilikama, oslanjajući se na pomoć oficira OZNA-e Krsmana Jakšića, seljaka s Kopaonika, koji pripada novoj klasi povlašćenih. Jovan je zgrožen najezdom „primitivaca“ i ljubomoran na Jeleninu vezu sa Krsmanom. Bulika u ratnoj 1992. sreće mladog ranjenika iz Moslavine, Bogdana Bilogorca, koji s nestrpljenjem očekuje svoje ozdravljenje kako bi se vratio na ratište. Uloge: Nebojša Glogovac, Branka Katić, Ana Sofrenović, Sergej Trifunović, Dragan Mićanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading