Djavo nosi pradu
Foto: Printscreen/www.youtube.com/ Rotten Tomatoes Classic Trailers

Ponovo ćemo gledati Meril Strip i EmilI Blant u njihovim nezaboravnim ulogama.

Prema dosadašnjim informacijama, Meryl Streep će se vratiti kao urednica časopisa "Runway", Miranda Pristli, dok će Emili Blant ponovo igrati njenu dugogodišnju asistentkinju Emily Karlton.

Iako još nije potvrđeno da li će se En Hatavej pridružiti ekipi kao Andrea, znamo da su originalna producentkinja Vendi Finerman i scenaristkinja Alin Broš Mekena već angažovane na projektu.

Radnja će se fokusirati na Mirandu Pristli koja se suočava sa padom uspeha izdavačkog biznisa modnih časopisa. U pomoć joj priskače bivša asistentkinja Emili Karlton, sada visokorangirana direktorka u luksuznoj modnoj grupaciji.

Miranda očajnički želi velike reklamne budžete kako bi dokazala da je i dalje relevantna u svetu mode.

Djavo nosi pradu

www.youtube.com/ Rotten Tomatoes Classic Trailers

 

Iako obožavatelji jedva čekaju nastavak, En Hatavej je ranije izjavila da ne veruje da će se nastavak ikada dogoditi.

Ipak, izrazila je zahvalnost što je originalni film i dalje voljen, ističući da je tajna uspeha bila u timskom radu i ljubavi koju su svi uložili u projekat.

Datum premijere još uvek nije poznat, ali sama vest o okupljanju originalnih zvezda i kreativnog tima već je uzbudljiva za sve koji su odrasli uz ovaj modni klasik.

Ostaje da vidimo kako će se Miranda PristlI nositi sa novim izazovima u svetu koji se brzo menja i da li će uspeti da zadrži svoju poziciju kraljice mode.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koja je najskuplja stvar koju ste kupili, a sada Vam skuplja prašinu u kući? #alodnevnenovine #alo #alonovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo #funny ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading