FILM DANA „Paranoja“
Foto: Promo/Schutterstock
Paranoja

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Paranoja

U trileru sa vrtoglavo visokim ulozima, Adam Kasidi je šarmantan mladi poslovni čovek koji se trudi da napreduje na novom poslu u kompaniji Vajat Telekom. Nakon što na poslu napravi skupu grešku Adam se suočava nemilosrdnim predsednikom kompanije, Nikolasom Vajatom. On ga neće uništiti samo pod jednim uslovom: Adam mora da postane korporativni špijun. Odjednom dobija raskošnu kancelariju, vozi skupe automobile... Ali konce igre vuče Vajat kog ništa ne može da spreči u multimilonskoj trci u kojoj planira samo jedno – da pobedi! Uloge: Lijam Hemsvort, Geri Oldman, Amber Herd, Harison Ford.

Moj sin

Promo Prva

 

 

22.00 Prva

Moj sin

Ali je ribar koji je svoj život posvetio sinu Efeu. Njih dvojca imaju samo jedan drugog, jer je Efe drugačiji od ostale dece. Efe ima problema, ne komunicira 8i nije dete koje se može nasmejati, zaigrati ili reagovati na okolinu. Uloge: Kivandž Tatlitug, Busra Develi

Ko to tamo peva

Promo RTS

 

 

13.00 RTS1

Ko to tamo peva

Dotrajalim autobusom firme "Krstić i sin", za Beograd kreće grupa putnika. Svako od njih ima neodložne razloge da što pre stigne u prestonicu. Proleće je 1941. Dan uoči nemačkog napada na Jugoslaviju. Autobus kreće iz zabiti. Zbog nepredviđenih okolnosti putovanje će se odužiti, iako je polazna stanica od Beograda udaljena svega stotinak kilometara. Na putu, putnici se svađaju i sukobljavaju zbog rata u Evropi. Nagoveštaj buduće katastrofe se naslućuje. Stari, rastureni autobus sa svojim neobičnim i otkačenim putnicima komična je slika jedne epohe u raspadanju, kraj jednog sveta koji će nestati u plamenu i ekploziji. Uloge: Dragan Nikolić, Pavle Vuisić, Danilo Bata Stojković, Aleksandar Berček, Neda Arnerić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading