Gospodjica Merkel
Foto: Printscreen/Printskrin

Gledaoci u Italiji su s nestrpljenjem očekivali prvu reklamu za novu TV seriju "Gospođica Merkel" koja će se emitovati na javnom servisu Rai Due. Ova serija, čiji zaplet prikazuje bivšu kancelarku Angelu Merkel u novom svetlu, izazvala je veliko interesovanje među publikom.


Priča prati bivšu kancelarku Angelu Merkel koja se povlači iz politike i seli u mirno selo sa suprugom i psom. Međutim, umesto mirnog života, Merkelova se ponovo otkriva kao detektivka i postaje umešana u misteriozno ubistvo. Odlučna da pronađe istinu, ona se suočava sa teškoćama svog novog posla i svojom političkom prošlošću, što čini seriju intrigantnim trilerom koji će testirati Merkelove veštine.

 

 


TV serija je zasnovana na istoimenoj knjizi Dejvida Safiera, u kojoj je Merkel prikazana kao detektivka iz hobija. Autor je istakao da je inspiraciju za ovaj lik pronašao u Merkelovoj, koja je često bila potcenjivana tokom svoje političke karijere, upoređujući je sa gospođicom Marpl iz romana Agate Kristi. Ova originalna premisa daje slobodu autorima da prikažu Merkelovu na potpuno nov način, što je privuklo pažnju publike širom Italije.

Nakon što je serija već emitovana na privatnoj nemačkoj televizijskoj mreži, sada su Italijani jedva dočekali da je pogledaju na javnom servisu. Reakcije su bile izuzetno pozitivne, a publika jedva čeka da vidi kako će se bivša kancelarka snaći u ulozi detektivke i kako će se razvijati zaplet serije.

 

 

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading