prijatelji
Foto: Shutterstock

Nedavno se zvezda sitkoma, Džejn Sibet, pojavila u Jutarnjem šou.

Džejn Sibet (61) započela je svoju uspešnu karijeru na ekranu 80-ih godina, glumeći Džejn Vilson u NBC sapunici "Santa Barbara".

Dobivši nominaciju za najbolju novajliju na dodeli nagrada za sapunice, nastavila je da pravi veoma uspešnu televizijsku karijeru.

Godine 1991. stekla je popularnost kao Hedi Njuman u Foksovom sitkomu "Hermanova glava", koji je imao kultne sledbenike, pre nego što je dobila ulogu u "Prijateljima".

Američka televizijska zvezda igrala je ulogu bivše žene Rosa Gelera, Kerol Vilik, u brojnim epizodama "Prijatelja" od 1994. do 2001. godine.

Kerol iz prijatelja

www.youtube.com/Comedy central Africa

 

Džejn se pojavila u Jutarnjem šou gde je razgovarala o vremenu dok je glumila u popularnoj seriji. U jednom trenutku otkrila je da zamalo nije dobila ulogu Kerol, jer je kasting tim želeo da joj ponudi glavnu ulogu Rejčel Grin.

Međutim, uprkos prelasku u novu fazu testiranja audicije za ulogu Rejčel, Džejn je odbijena jer je bila trudna sa svojim prvim detetom.

Voditeljka Kajli Gilis je pitala da li je tačno da je izabrana da igra ulogu Rejčel Grin, ali zato što je bila trudna to je na kraju pripalo Dženifer Aniston.

Džejn je ispričala da je zapravo napustila sobu za audicije za Rejčel i dobila telefonski poziv od menadžera koji joj je rekao da je produkcijski tim voli i želi.

,,Pa, rekla sam, jesi li im rekao da sam trudna, a on je rekao, ne, samo idi na test, biće dobro. Tako je to prošlo. Dakle, kada su im rekli da sam trudna, rekli su: "Oh, to neće ići."

Srećom, ponuđena joj je uloga Kerol u roku od nekoliko dana nakon što je rodila svog prvog sina.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading