televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Zov divljine

Foto: IMDB

 

 

21.55 RTS1

Zov divljine

„Zov divljine“ je priča o Baku, psu čiji je lagodni život prekinut kada ga ukradu iz Kalifornije i prodaju u Aljasci, a potom bude poslat još severnije u Jukonu. Tokom Zlatne groznice velika je potreba za snažnim psima koji bi vukli sanke. Surova klima i naporan posao teraju ga da se bori da preživi, a kada ga novi gazda Džon Tornton odvede blizu Arktičkog kruga, u nekada razmaženom psu počinju da se bude instinkti i on reaguje na zov divljine... Uloge: Harison Ford, Omar Saj, Den Stivens.

Mnogo mi je stalo

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Mnogo mi je stalo

Marla Grejson je veoma uspešna negovateljica koja vešto manipuliše zakonom u svoju korist i na štetu svojih klijenata, živeći luksuzan život na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sledeću žrtvu, naizgled časnu staru damu, prekasno shvati da izgled može i te kako da zavara. Navukavši bes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaki delić svog šarma i nemilosrdne lukavosti da preživi. Uloge: Rozamund Pajk, Piter Dinklidž.

Parazit

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Parazit

Radnja filma prati porodicu Kim koja živi u sirotinjskom podrumskom stanu u Seulu. Majka, otac i dvoje odrasle dece nemaju posao i snalaze se kako znaju. Rade jednokratne posliće, račune ne plaćaju, pa su im telefoni isključeni, jure besplatni vajfaj komšija. Kada sin Ki-vo dobije priliku da daje časove engleskog ćerki bogataške porodice Park, oni veoma lukavo jedan po jedan, uz pomoć spletki, dolaze do različitih poslova kod Parkovih. Uloge: Kang Ho Song, Sun Kun Li, Jeo Jeong Jo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading