televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Fatalna

Foto: IMDB

 

 

22.10 Prva

Fatalna

Napet i provokativan psihološki triler opisuje urušavanje savršenog života sportskog agenta Darena, nakon što mu zgodna policajka sa kojom je proveo burnu noć namesti ubistvo. Uloge: Hilari Svonk, Majkl Ilaj.

Rođen da napravi pakao

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Rođen da napravi pakao

Jedan od njegovih ljudi je smaknut u Istočnoj Europi pa agent Interpola Semjeul Aksel želi osvetu i želi da vidi krivce kažnjene. Aksel je sve bliže ruskim krijumčarima oružja i droge, odgovornima za smrt njegovog kolege, no u tom trenutku izbije rat između bandi Roma i Rusa. Čini se da su sada Rusi izvan njegovog dometa pa Aksel sklapa klimavi pakt s Romima kako bi zajedno slomili ruske dilere i ubice. Uloge: Stiven Sigal, Dan Badarau.

Stići pre svitanja

Promo RTS

 

 

13.00 RTS1

Stići pre svitanja

Uoči rata u Jugoslaviji, trideset i dvojica komunista pripremaju bekstvo iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Počinju da kopaju tunel, ali to sporo ide zbog niza otežavajućih okolnosti kao što su prepreke, podzemne vode, premeštanje u drugu zgradu, pojava izdajnika, teško komuniciranje sa pomagačima izvan zatvora. Najzad, uz pomoć ilegalke i grupe skojevaca uspevaju da pobegnu, prebacuju se u brda, da bi, zatim, učestvovali u osnivanju Prvog fruškogorskog odreda.Uloge: Velimir Bata Živojinović, Radoš Bajić, Zlata Numanagić, Branko Đurić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading