televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dvanaest rundi

Foto: IMDB

 

 

21.15 RTS1

Dvanaest rundi

Deni Fišer, policajac iz Nju Orleansa, bude unapređen u detektiva posle srećnog, mada hrabrog, hapšenja okrutnog prodavca oružja teroristima Majlsa Džeksona, čija je devojka slučajno poginula tokom operacije Ef-Bi-Aja. Tačno godinu dana kasnije, Majls beži i diže Denijevu kuću u vazduh. To je početak herkulovskog obavljanja dvanaest skoro nemogućih zadataka, da bi Deni spasao svoju otetu devojku Moli. Uloge: Džon Sina, Ešli Skot, Ajdan Gilen.

Zaštitinik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zaštitinik

Kad joj dečko, kralj narko kartela, podvali krađu prljavog novca, 17-godišnja Lidija odlući da pobegne pred zakonom. Jedini saveznik u bekstvu joj je večni promašaj od oca, Džon Link, moto-odmetnik koji je svojevremeno bio iza rešetaka. Sada, po svaku cenu želi da zaštiti svoju devojčicu i napokon učini pravu stvar. Uloge: Mel Gibson, Erin Morijarti, Diego Luna.

Druga šansa

Promo Prva

 

 

21.00 Prva

Druga šansa

Lepa profesorka matematike Jasemin upoznaje harizmatičnog vlasnika restorana Kemala, čiji su specijaliteti bazirani na mesu i gurmanluku. Jasemin radi, a uz to je i samohrana majka, koja se oporavlja od lošeg braka. Kemal je društven tip, koji ne brine previše i koji bi da pobegne od prošlosti. Njihovi putevi ukrštaju se u ovoj romantičnoj drami snimljenoj 2016. godine. Uloge: Nurgul Ješilčaj, Ozkan Deniz.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading