televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Kapije trujumfa

Promo RTS

 

 

20.05 RTS1

Kapije trujumfa

Kolažna emisija “Kapije trijumfa” biće posvećena  najaktuelnijim dešavanjima na 33. letnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Zahvaljujući ekipi Radio-televizije Srbije koja se nalazi u prestonici Francuske, redovno ćemo imati izveštaje o svim događajima na borilištima i van njih. Uz direktna uključenja sa lica mesta, ekskluzivne vesti i komentare, kao i razgovore sa gostima u studiju, program ćemo obogatiti i posebnim uključenjima iz „Srpske kuće“ u Parizu u okviru koje će se svim posetiocima Olimpijskih igara na poseban način predstaviti, ne samo sportski uspesi naših olimpijaca, već i bogata istorija i kultura Srbije. Voditelji emisije su Dragana Kosjerina Perduv, Nenad Djurović, Marina Šistov Milićević i Stefan Popović.

Kraljice kupona

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Kraljice kupona

Film je inspirisan istinitom pričom o najvećoj prevari s kuponima u američkoj istoriji, u kojoj dve domaćice ukradu 40 miliona dolara. Kristen Bel je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na „preduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njeni partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milione dolara članovima kluba. Uloge: Kristen Bel, Kirbi Hauel-Baptist.

Profesionalac

Foto: IMDB

 

 

23.15 B92

Profesionalac

Leon je imigrant, živi povučenim i mirnim životom, pije samo mleko, ali njegovo zanimanje je profesionalni ubica. U njegovoj zgradi stanuje mala Matilda, dvanaestogodišnja Njujorčanka koja živi tužan život s porodicom. Njen otac je kriminalac i čuva drogu za korumpiranog policajca Normana. Jedino zbog čega je devojčica srećna je njen mlađi brat. Otac joj uleti u nesuglasice s Normanom i iz osvete njegov tim poubija celu porodicu. Preživi jedino Matilda, koja je u tom trenutku bila u prodavnici. Uloge: Žan Reno, Natali Portman...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading