televizor
Foto: Promo/Schutterstock
filmovi

Foto: IMDB

 

 

23.00 B92

Sredina leta

Jedna mlada žena koja se teško nosi sa smrću svojih roditelja pridružuje se svom dečku i prijateljima na putovanju u Švedsku, u jedan udaljeni gradić na severu sa veoma čudnim letnjim običajima i gde će stvari vrlo brzo krenuti naopako. Uloge: Florens Pu, Džek Rejnor

Razjarenost

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Razjarenost

Primatolog Dejvis Okoje, čovek koji drži ljude na distanci, ima neraskidivu vezu sa Džordžom, neverovatno inteligentnom i retkom albino gorilom, o kojoj se brine otkad ju je spasao kao mladunca od lovokradica. Međutim, nekontrolisani genetski eksperiment koji krene naopako, pretvori njegovog nežnog majmuna u ogromno pobesnelo stvorenje. Dok ovi novonastali alfa-predatori kidišu kroz Ameriku, uništavajući sve što im se nađe na putu, Okoje se udružuje sa genetičarkom Kejt Kaldvel u nameri da proizvede protivotrov. On se probija kroz nesvakidašnje bojno polje, ne samo da bi zaustavio globalnu katastrofu, već i da bi spasao uplašeno stvorenje koje mu je nekad bilo prijatelj. Uloge: Dvejn Džonson, Naomi Haris.

Neporažen 2: Poslednji preživeli

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Neporažen 2: Poslednji preživeli

Bivši bokserski šampion-Džordž Čejmbers poznat po nadimku - Ledeni, ponovo završava u zatvoru, ali ovoga puta-u Rusiji. Tokom boravka u Rusiji, Ledenog lažno optužuju za posedovanje narkotika, posle čega biva ekspresno poslat iza rešetaka. U groznim zatvorskim uslovima i osuđenici i stražari na sve načine pokušavaju da ga primoraju na borbu sa lokalnim šampionom u kik-boksu Jurijem Bojkom. Ledeni odbija da se bori, pogotovo po njihovim pravilima, sve dok ne postane jasno da odlučujući o tome da li će da pristine na borbu ili ne, zapravo odlučuje o sopstvenom životu i smrti. Uloge: Majkl Džai Vajt, Skot Adams, Ben Kros.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading