televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Iz Pariza s ljubavlju

Foto: IMDB

 

 

22.10 Prva

Iz Pariza s ljubavlju

Čarli Vaks je tajni agent sa opakim problemom ponašanja, koji sve rešava na najglasniji i najnasilniji mogući način. Za razliku od njega, Džejms Ris sušta je suprotnost - niskopozicionirani službenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran i nedavno veren. Igrom slučaja njih dvojica postaće partneri u pokušaju zaustavljanja terorističke organizacije Pakistanaca usred Pariza, a sve će se dodatno zakomplikovati kada se otkrije ko je jedan od glavnih pripadnika te organizacije. Uloge: Džon Travolta, Džonatan Ris Mejers, Kasia Smutnjik.

Lovac

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Lovac

Osam godina je agent FBI-ja Džoel Kembel radio na hvatanju serijskih ubica u Los Anđelesu. Konačno, kada mu je svega bilo dosta, otišao je u prevremenu penziju i preselio se u Čikago. Jednoga dana, u njegovoj zgradi je pronađena mrtva mlada žena. Nakon samo jednog kratkog pogleda na prizor zločina, Kembel zna ko je to učinio. Uloge: Džejm Spajder, Kianu Rivs.

Stanica brojeva

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Stanica brojeva

Emerson, osramoćeni bivši agent tajnih operacija, zadužen je da štiti Ketrin, operaterku šifara u CIA radio-stanici usred ničega. Kad auto-bomba pred stanicom oglasi zasedu, on pozove pojačanje, ali dobije neočekivano naređenje: Obezbedi lokaciju: Likvidiraj štićenicu. Uloge: Džon Kjuzak, Malin Okerman, Lijam Kaningam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading