melita bihali
Foto: Printscreen/Printscreen/tvmondo

"Bolji život" je jedna od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji, a malo je onih koji znaju da su mnogi glumci tada odbili uloge u ovom ostvarenju. Serija je od 1987. do 1991. godine pratila svakodnevne avanture porodice Popadić i bila je popularna među milionima gledalaca širom Srbije i okolnih zemalja. Kada je emitovana poslednja epizoda, mnogi su tugovali i očekivali nastavak, ali to se nikada nije dogodilo.

Takođe, film "Maratonci trče počasni krug" iz 1982. godine, reditelja Slobodana Šijana, zauzima posebno mesto među kultnim ostvarenjima srpske kinematografije, a proslavio je sjajne glumce poput Seke Sablić, Bogdana Diklića, Pavla Vuisića, Mije Aleksića, Bata Stojkovića, Miće Tomića, Zorana Radmilovića, Bore Todorovića, Melite Bihali i mnoge druge.

Šta je zajedničko "Boljem životu" i "Maratoncima"?

Na prvi pogled, čini se da ova dva remek-dela, svako u svojoj kategoriji, nemaju mnogo zajedničkog. Međutim, verni fanovi su otkrili zanimljivu sličnost – isti stolnjak koristi se u oba ostvarenja.

bolji život

Foto: Printscreen

 

Oni su pronašli fotografije scena iz oba dela koje pokazuju da je isti stolnjak prisutan u "Maratoncima", gde se nalazi na stolu tokom čitanja testamenta, kao i u seriji "Bolji život", gde krasi sto trpezarije porodice Popadić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading