televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Krvne veze

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Krvne veze

Pedesetogodišnji Kris upravo je pušten iz zatvora gde je proveo dvanaest godina zbog ubistva. Na izlazu ga čeka mlađi brat Frenk, policajac pred kojim je karijera. Kris i Frenk oduvek su bili različiti, a čini se da je njihov otac Leon uvek bio više sklon Krisu usprkos problemima koje stvara. Krvna veza jača je od svega pa je Frenk, nadajući se da mu se brat promenio, spreman da mu pruži novu priliku. Poziva ga u svoju kuću, nalazi mu posao, pomaže mu da uspostavi kontakt sa svojom decom i bivšom ženom Monikom, prostitutkom i zavisnicom. Međutim, Kris se vraća starom životu, kriminalu... Uloge: Klajv Oven, Marion Kotijar, Mila Kunis.

Druga strana

Foto: IMDB

 

 

22.10 Prva

Druga strana

Uspešni čovek uživa u životu i u ljubavi sa Eće. Ali, jednog dana njegova bivša ljubav Sara Eći daje ponudu koja ova ne može da obije. Eće nestaje, a iza nje ostaje samo video i velika briga. Rolu sare tumači dobro nam znana Merjem Uzerli, koju smo gledali kao sultaniju Hurem u „Sulejmanu veličanstvenom“ na Prvoj televiziji. Uloge: Ozkan Denizm, Merjem Uzerli, Asli Enver.

Trenutak s đavolom

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Trenutak s đavolom

Reditelj i scenarista je Džejson Kabel - bivši pripadnik specijalnih jedinica. Scenario je napisan na osnovu njegovog ličnog iskustva iz Kolumbije kada je sarađivao s Odredom za suzbijanje narkotika. Radnja filma prati put droge od Meksika, preko SAD do Kanade. Izvršni direktor međunarodnog konglomerata šalje svoja dva najbolja čoveka da istraže nestanak nekoliko pošiljaka kokaina i nađu krivca u lancu krijumčarenja droge. Uloge: Nikolas Kejdž, Lorens Fišburn, Lesli Bib.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading