televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Čuvar svedoka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Čuvar svedoka

Bivšeg specijalca, veterana, sreća je napustila i sada očajnički traži posao. Prihvata posao čuvara obezbeđenja u starom tržnom centru u opasnom delu grada. Prve noći na poslu otvara vrata zbunjenoj i očajnoj devojci koja je pobegla policiji koja ju je vozila na svedočenje. A za petama joj je psihotični otmičar, koji sa svojim pomagačima neće prezati ni pred čim dok ne ukloni sve svedoke. Uloge: Antonio Banderas, Ben Kingsli.

Ti si moj dom

Foto: IMDB

 

 

22.15 Prva

Ti si moj dom

Romantična drama snimljena je 2012. godine i govori o pravoj, iskrenoj, jedinoj ljubavi koja se sreće jednom u životu. Ali, nažalost, uvek ima to - ali... Uloge: Ozkan Deniz, Fahrije Evdžen Ozčivit.

Unapređen

Foto: IMDB

 

 

23.40 RTS2

Unapređen

Nervoznog i problematičnog devetnaestogodišnjeg Erika Lava prebacuju iz zatvora za maloletnike u zatvor za odrasle. Po dolasku, terapeut Oliver ga poziva da se priključi grupnoj terapiji. Međutim, Erik u zatvoru sreće svog oca Nevila, koga nije video od svoje pete godine. Nevil, koji se izborio za svoje mesto i poštovanje u zatvoru, pokušava da kontroliše Erika i utiče na njegovo učešće u terapiji... Uloge: Džek O'Konel, Rupert Frend, Ben Mendelson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading