televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Revolver

Foto: IMDB

 

 

20.05 B92

Revolver

Nakon odsluženja sedmogodišnje zatvorske kazne, tokom koje je od dvojice nepoznatih zatvorenika u susednim samicama naučio sve tajne veštih prevara, kockar Džejk Grin izlazi na slobodu. Budući da je iza rešetaka dospeo zaslugom moćnog gangstera Dorotija, Džejk odluči da s njim izmiri račune. Nakon što za kockarskim stolom Dorotiju uzme novac i javno ga ponizi, Džejk zaključuje da se gangsteru dovoljno osvetio. Ali Doroti nije tip čoveka koji je spreman da oprosti sopstveno javno poniženje, pa on za Džejkom i njegovim bratom Bilijem, samohranim ocem devojčice Rejčel, šalje plaćenog ubicu. Uloge: Džejson Stejtam, Rej Liota.

Seks, partijski neprijatelj broj 1

Promo RTS

 

 

23.25 RTS2

Seks, partijski neprijatelj broj 1

Dogodovštine mladog šnajderskog šegrta, koji ide iz jednog ratnog podviga u drugi kao junak, ali je svaka od tih akcija povezana s nekom ljubavnom avanturom, jer je njegova ljubav prema ženama mnogo jača od ljubavi prema partiji. Uloge: Branko Vidaković, Danilo Bata Stojković, Mihajlo Miša Janketić.

Poslednja patrola

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Poslednja patrola

Dva mlada policajca Tejlor i Zavala patroliraju opasnim ulicama Los Anđelesa. Tokom rutinskog zaustavljanja vozila partneri zaplene novac i vatreno oružje od pripadnika zloglasnog kartela. Tokom dalje istrage dva policajca postaju glavna meta članova kartela koji žele da ih ubiju. Ovo je moćna priča o prijateljstvu, ljubavi i časti. Uloge: Džejk Gilenhal, Majkl Penja, Ana Kendrik, Amerika Ferera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading