FILM DANA „Oluja“
Foto: Promo/Schutterstock
Oluja

Promo RTS

 

 

23.05 RTS1

Oluja

Priča prati običnog čoveka Iliju, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kome je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bici za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji. Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić...

Filozofija ubistva

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Filozofija ubistva

Evan Berč je porodični čovek i cenjeni profesor na istaknutom fakultetu na kojem su njegova predavanja iz filozofije vrlo popularna. Kada nestane studentkinja Džojs, Evanova žena posumnja u njegovu upletenost. Detektiv Maloj ima još više razloga za sumnju kada ključni dokazi učine Evana prvim osumnjičenim u Džojsinom nestanku. Odjednom, pitanja s kojima se Evan suočava nisu samo akademska - već pitanja života ili smrti. Uloge: Gaj Pirs, Pirs Brosnan, Mini Drajver.

Druga strana

Promo Prva

 

 

00.00 Prva

Druga strana

Uspešni poslovni čovek uživa u životu uz svoju novu devojku Eke, u novoj firmi, u novom gradu. Ali, jednog dana njegova bivša devojka Sara vraća se u njegov život. Ona nudi posao mladoj Eke, a koji ona nikako ne može da odbije. Tu nastaje problem, u tom trenutku njegov život postaje noćna mora, jer Eke je nestala i za sobom ostavila samo video-poruku. Uloge: Ozkan Deniz, Mirjem Uzerli, Esli Enver.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading