televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zakon jačeg

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zakon jačeg

Jakob Harlon je uspešan poslovni čovek koji živi savršenim životom. Sve to nestaje jedne večeri kada se vožnja u alkoholisanom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubistvo, Jakob je osuđen na kaznu zatvora gde je okružen okorelim kriminalcima. U zatvoru se njegov život ubrzo okrene naglavačke, pa je on prisiljen da čini nezamislive stvari da bi preživeo, te tako postaje član jedne od zatvorskih bandi. Po izlasku iz zatvora, vođa te bande prisili ga da izvede opasnu misiju na ulicama Južne Kalifornije. Uloge: Nikolaj Koster-Valdau, Džon Berntal, Emori Koen.

Uništitelj

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Uništitelj

Godina je 2032. Los Anđeles je sada San Anđeles i u njemu je ostvareno ono o čemu su sanjali svi utopisti: to je društvo mira i napretka koje ne poznaje nasilje i siromaštvo. Feniksa vode na sud, ali on uspeva da pobegne, uz krvavi obračun s policajcima i kreće u osvetnički pohod. Gradom upravlja miroljubivi gradonačelnik Rajmond Kokto s policijom koja je zaboravila šta je nasilje. Mlada policajka Lenina Haksli shvata da samo zaleđeni policijac Razbijač može zaustaviti Feniksa. Uloge: Silevester Stalone, Vesli Snajps, Sandra Bulok.

Ledolomac

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Ledolomac

Radnja se odvija u budućnosti, u kojoj je, nakon propalog eksperimenta zaustavljanja globalnog zagrevanja, nastupilo - ledeno doba, koje je zbrisalo gotovo sav život sa Zemlje. Jedini preživeli jesu putnici ogromnog voza koji saobraća oko planete. Tokom vremena dolazi do pojave klasnih razlika u samom vozu, u kome „elita“ zaposeda nedodirljivi prednji deo voza, a siromašni su gurnuti u zadnji deo. Pritisnuti lošim uslovima života, putnici zadnjeg dela dižu revoluciju. Uloge: Kris Evans, Tilda Svinton, Džejmi Bel.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading