televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pepermint: Gorak ukus osvete

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pepermint: Gorak ukus osvete

Dženifer Garner u adrenalinom nabijenom trileru i u svojoj najbolji ulozi dosada, za koju je naporno trenirala. Dženifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke. Uloge: Dženifer Garner, Džon galager Džunior

Pad Londona

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Pad Londona

Nastavak svetskog hita Pad Olimpa počinje u Londonu na sahrani britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovu sahranu dolaze najveći svetski lideri. Međutim, ono što počinje kao događaj s najvećim obezbeđenjem, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih lidera. Samo tri osobe mogu da zaustave veliku katastrofu: SAD predsednik, njegov šef Tajne službe i engleski MI6 agent koji s pravom ne veruje nikome. Uloge: Džerard Batler, Aron Ekhart, Morgan Frimen.

Put odmazde

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Put odmazde

Akcioni triler nam donosi ljubav, drogu, osvetu i Roberta de Nira. De Niro se nalazi u ulozi šerifa Čerča, koji pokušava da održi mir u svom gradu, gde stanovnici imaju samo dve zanimacije: crkvu i drogu oksikodon. Radnja ovog filma se odvija oko bivšeg zavisnika od droge, čija verenica je umrla od predoziranja. Uloge: Uloge: Robert de Niro, Džek Hjuston, Džon Malkovič.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading