televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Mehaničar

Promo

 

 

21.00 B92

Mehaničar

Džejson Stetem je mehaničar - elitni ubica koji poštuje stroga pravila ponašanja i ima jedinstveni talenat za besprimetno uklanjanje mete. Kada neko ubije njegovog mentora i bliskog prijatelja, on shvata da od toga ne može da se distancira. Metodičnom i hladnokrvnom ubici pridružuje se mladi i impulsivni sin njegovog mentora. Ali, dok tragaju za svojom krajnjom metom, ispostavlja se da sve nije kao što izgleda i oni koji bi trebalo da reše problem sami postaju deo njega. Uloge: Džejson Stetam, Ben Foster.

Minamata

Foto: IMDB

 

 

00.00 Blic TV

Minamata

Nakon vremena uspeha tokom Drugog svetskog rata, proslavljeni ratni fotograf Vilijam Judžin Smit otuđuje se od svih. Isprva odbija poziv urednika magazina „Lajf“ da otputuje u Japan 1971. i istraži trovanje stanovnika ribarskog mesta poznatog kao Minamata. Ali kada ga pasionirana žena prevodilac pozove da ipak to učini, Judžin prihvata mogućnost da otkrije razorne posledice korporativne politike, kao i saučesništvo policije i vlasti. Naoružan samo sa svojim fotoaparatom protiv moćne korporacije, Smit će morati da stekne iznevereno poverenje lokalne zajednice i napravi takvu fotografiju koja će ovu priču proširiti svetom. Uloge: Džoni Dep, Akiko Ivase, Kogaraši Vakasugi.

Bestseleri

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva plus

Bestseleri

Drama s elementima komedije u kojoj Majkl Kejn glumi Herisa Šoa, čuvenog ostarelog pisca koji želi sve, osim da ponovo piše. Ali, ovaj put je prisiljen da papir uvuče u pisaću mašinu i nevoljno pođe na turneju kako bi promovisao svoju novu knjigu. Ali, da li će poslušati zahteve izdavača... Uloge: Majkl Kejn, Obri Plaza.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading