televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Plaćeni ubica

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Plaćeni ubica

Mlada FBI detektivka se pridružuje tajnoj CIA operaciji koja želi da svrgne vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njene etičke i moralne vrednosti do same granice i naterati je da preispita sve u šta je dotad verovala. Uloge: Emili Blant, Džoš Brolin, Benisio del Toro.

Sumrak

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Sumrak

Bela Svon oduvek je bila malo drugačija i nikada se nije uklapala među svoje vršnjake. Kada su joj se roditelj razveli, na njoj je bilo da odluči sa kim želi da živi. Izabrala je da živi sa ocem koji se preselio u gradić Forks, ne očekujući da će to u njen život uneti neke velike promene. Ali posle nekoliko dana u novom okruženju i u novoj školi, Bela upoznaje misterioznog Edvarda koji je obara sa nogu. Ona uskoro saznaje o čemu se radi kada vidi svoju novu simpatiju u akciji, on može da trči brže od geparda, zaustavi auto golim rukama i poseduje dar večne mladosti. On je vampir, kao i svi članovi njegove porodice. Uloge: Kristen Stjuart,  Robert Patinson, Bili Berk,  Piter Fačineli.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Nikita

Nakon što je osuđena za ubistvo policajca, Nikita mora da izabere između smrtne kazne ili obučavanja u tajnoj vladinoj organizaciji, kako bi postala profesionalni ubica. Od svog sadističkog mentora Boba dobila je novi identitet, stekla nove veštine i počela novi život kao Džozefin, zavodljiva žena koja je zapravo brutalna mašina za ubijanje. Uloge: An Parilo, Mark Duran.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading