televizor
Foto: Shutterstock/Schutterstock
Pretnja u etru

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pretnja u etru

Voditelj preuzima poziv, gde nepoznata osoba u etru preti da će ubiti celu porodicu šoumena. Da bi spasio najmilije, radio voditelj će morati da igra igru preživljavanja i jedini način da pobedi je da otkrije identitet zločinca. Uloge: Mel Gibson, Vilijem Mozli.

Majstori, majstori

Promo

 

 

22.05 Prva

Majstori, majstori

Odlazak čistačice predstavlja idealnu priliku za još jednu sedeljku, naravno, o društvenom trošku. Dok se veselje priprema, ambiciozni inspektor otkriva da je spolja sjajna škola, iznutra izjedena netrpeljivošću. Čistačica, udešena i našminkana, i mladi inspektor, nošen žarom istrage, dospevaju na isto mesto: na banket, koji preti da postane sve osim „dostojnog oproštaja“. Uloge: Zoran Radmilović, Bogdan Diklić, Tanja Bošković, Milivoje Mića Tomić, Aleksandar Berček.

Plen

Foto: IMDB

 

 

21.55 RTS1

Plen

Ostareli lopov namerava da se povuče i da živi od bogatstva stečenog kriminalom, ali ga ubede da odradi još jedan posao. Nik Vels ulazi u godine, a specijalnost mu je obijanje sefova. Želja mu je da se odvoji od kriminala, da vodi svoj džez klub sa devojkom Dajanom. Međutim, njegov mentor i poslovni partner, ekstravagantni trgovac kradenom robom Maks, ubeđuje ga da ipak odradi još jedan posao. Planiraju da ukradu iz carinarnice u kojoj radi Džeki Teler, kriminalac koji počne da im preti kada pomisli da neće dobiti svoj deo plena... Uloge: Robert de Niro, Edvard Norton, Marlon Brando, Anđela Baset.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading