televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Bandit

Foto: IMDB

 

 

21.55 RTS1

Bandit

Istinita priča o Letećem Banditu, drskom i harizmatičnom pljačkašu banaka. Nakon što je pobegao iz zatvora u Mičigenu, šarmantni kriminalac prelazi u Kanadu i uzima novi identitet. Shvativši da kanadske banke imaju mnogo slabije obezbeđenje nego američke, počinje da ih pljačka, usput se izveštivši u maskiranju. Zbližava se sa starim kriminalcem koji mu pomaže, dok mu je za petama uporni policajac sa svojom ekipom. Uloge: Džoš Dumel, Eliša Katbert, Nestor Karbonel, Mel Gibson.

Džordžtaun

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Džordžtaun

Ulrih Mot, ekscentrični društveni grebator, zavodi i oženi se bogatom starijom udovicom Elzom Breht. Iako je Mot tri decenije mlađi od svoje supruge, udružuju snage kako bi dominirali političkim i društvenim krugovima Vašingtona. Kad Elzu pronađu mrtvu, Ulrih odmah postaje glavni osumnjičeni. Jedina naizgled imuna na njegove čari je Elzina ćerka Amanda, federalni sudija, koja možda jednostavno ne odobrava što se majka udala za mnogo mlađeg muškarca ili oseća nešto zlokobnije ispod slatkorečive površine. Uloge: Kristofer Valc, Vanesa Redgrejv, Anet Bening.

Tali

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva

Tali

Mlada majka Marlo jedva preživljava iz dana u dan uz troje dece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za decu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućnih poslova, Marlo jedva dočeka veče, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednog dana brat odluči da joj unajmi dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tali. Uloge: Šarliz Teron, Mekenzi Dejvis.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading