televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dvanaest rundi

Foto: IMDB

 

 

21.55 RTS1

Dvanaest rundi

Deni Fišer, policajac iz Nju Orleansa, bude unapređen u detektiva posle srećnog, mada hrabrog, hapšenja okrutnog prodavca oružja teroristima Majlsa Džeksona, čija je devojka slučajno poginula tokom operacije Ef-Bi-Aja. Tačno godinu dana kasnije, Majls beži i diže Denijevu kuću u vazduh. To je početak herkulovskog obavljanja dvanaest skoro nemogućih zadataka, da bi Deni spasao svoju otetu devojku Moli. Uloge: Džon Sina, Ešli Skot, Ajdan Gilen.

Iskupljenje

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Iskupljenje

Ovo je priča o bivšem specijalcu Džoiju Džonsu, koji se našao na ulici bežeći od progona vojnog suda i uzdiže se na lestvici kineskog podzemlja u Sohou. Boluje od posttraumatskog sindroma i dolazi spletom okolnosti u situaciju da sazna identitet siledžije i manijaka koji ubija devojke širom grada. Uloge: Džejson Stetam, Agata Buzek, Viki Meklur.

Frenki je odlepio

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva plus

Frenki je odlepio

Nakon što ga je brat Brus godinama ponižavao i sve to snimao video kamerom, Frenki, pisac koji obećava, donosi odluku da ode i distancira se od svoje porodice. Nakon što je primoran da se vrati kući na bratovljevu zabavu nakon izlaska iz rehabilitacionog centra, Frenki otkriva da je Brus potajno snimio njegovu ne tako uspešnu vezu za jednu noć sa Lesi. Uloge: Uloge: Čarli Hanam, Lizi Kaplan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading