SERIJA DANA „Gorka osveta“
Foto: Promo/Schutterstock
filmovi

Promo RTS

 

 

19.10 RTS2

Gorka osveta

Bolne uspomene, želja za osvetom, strast i ljubav očekuju nas u jednoj od najgledanijih portugalskih telenovela u poslednjih nekoliko godina, koja je 2018. godine dobila i prestižnu nagradu “Emi”. Žorž Monforte je brazilski preduzetnik i vlasnik poljoprivrednog carstva “Ouro Verde”. Nakon što stekne značajan udeo u kompaniji koju vodi bogata i moćna portugalska porodica na čelu sa Miguelom Fereirom de Fonsekom, Žorž postaje član Upravnog odbora. Novost nije dobro prihvaćena u porodici De Fonseka jer opravdano sumnjaju u stvarne namere ovog stranca. Naime, Žorž Monforte je novi identitet Ze Marie, za koga su petnaest godina svi mislili da je mrtav. Ze Maria se vraća kako bi osvetio smrt svoje porodice. Žoao Magalhesa, otac Ze Marie, pre petnaest godina je bio finansijski direktor u vreme velike finansijske prevare i zloupotrebe kapitala u kompaniji porodice De Fonseka. Žoao je iskorišten kao žrtveni jarac i firma ga optužuje za prevaru. Glavne uloge tumače Diogo Morgado i Žoana de Verona, portugalski glumci s bogatom međunarodnom karijerom.

filmovi

Promo

 

 

22.05 Prva

Ona voli Zvezdu

Srba je maturant i fudbalski fanatik, tačnije kralj uličnog fudbala, koji igra iako nema društvo, zimi, leti, po kiši, snegu, dok mu baba baterijom osvetljava skučeno dvorište - malu Marakanu. Ni po koju cenu ne bi pristao da postane profesionalac i da igra za novac, odbijajući ponude raznih lovaca na talente koji mu nude karijeru u Španiji, Grčkoj, Nemačkoj, Turskoj. Glavni junaci Srbinih školskih dana su najbolji drugovi, Daca koja je u njega potajno zaljubljena od prvog osnovne, profesori Hanibal i Darvin i Beki, nova učenica u koju se Srba zaljubljuje - a ona voli Zvezdu. Uloge: Gordan Kičić, Dubravka Mijatović.

Transporter: Nasleđe

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Transporter: Nasleđe

U krugovima kriminalnog podzemlja Francuske rivijere poznat kao najbolji vozač čije usluge novac može da kupi, Frenk Martin garantuje dostavu svakog paketa uz odgovarajuću cenu. Ima tri pravila: nema imena, nema pitanja i nema dodatnih pregovora. Ipak, njegov kodeks će pasti u vodu kad ga prelepa i fatalna Ana nagovori da bude vozač auta koji će učestvovati u genijalno osmišljenoj pljački banke. Jureći ulicama Monaka u audiju, Frenk će se nesvesno uplesti u plan uništenja Jurija, ruskog trgovca ljudima koji je 15 godina ranije prisilio Anu na prostituciju. Uloge: Ed Skrejn, Lona Čabanol, Rej Stivenson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading