televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Grend Ajl

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Grend Ajl

Volter Frenklin je bivši marinac koji je lak na okidaču i koji živi sam sa svojom suprugom Fensi u viktorijanskoj kući na tihom ostrvu u Luizijani. Kad Voltera probudi uljez usred noći, brzo ga ustreli, ali pritom uništi svoju ogradu. Volter ubrzo zaposli Badija da mu popravi ogradu, ali to će ipak sačekati nakon što uragan zatoči Badija kod Frenklinovih preko noći. Međutim, Volter ne veruje Badiju sa svojom zavodljivom suprugom, i kad mu ponudi nešto što ne može da odbije, veče se pretvara u obilje pohlepe, seksa, nasilja i neverovatnih otkrića koja prisile Voltera da mladiću smesti ubistvo. Uloge: Nikolas Kejdž, Kadi Strikland.

Špijun koji me je šutnuo

Foto: IMDB

 

 

22.10 Prva

Špijun koji me je šutnuo

Odri i Morgan, dve tridesetogodišnjakinje iz Los Anđelesa, nađu se upletene u neočekivanu svetsku zaveru, kada se Odrin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta. Uloge: Mila Kunis, Džejson Teru, Kejt Mekinon.

Grdana: Zla vila

Foto: IMDB

 

 

13.00 RTS1

Grdana: Zla vila

Lepa i dobra devojka Grdana živi idiličnim životom u mirnom šumskom kraljevstvu dok ne zaprete osvajači. Grdana brani svoju zemlju, ali bude bezdušno izdana. Zbog toga se njeno dobro srce pretvori u kamen. Željna osvete, Grdana ulazi u sukob sa naslednikom kralja osvajača i baca kletvu na njegovu ćerku Auroru... Uloge: Anđelina Džoli, Ela Faning, Šarlto Kopli.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading