televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod...

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod...

Dvanaest novih takmičara spremno je za još jedan kulinarski okršaj. I u novoj sezoni serijala Na večeri kod, za nagradu od milion dinara boriće se timovi Biber i So a šestorka koja na kraju bude bolja će pobednički ček uručiti Domu za decu ometenu u razvoju, “Kolevka” iz Subotice. Za ekipu So kuvaće glumice Zinaida Dedakin i Miona Marković, koreografkinja Milica Cerović, vinar Milan Spasi, pevač Stefan Petrušić i TV lice Stefan Popović kome je i pripala čast da otvori novu sezonu. Boje Biber tima braniće pevačica Jovana Tipšin, sportska novinarka Tijana Jeftić, glumica Isidora Građanin, njen kolega Stefan Radonjić, pevač i kantautor Husein Husa Alijević i Tragač iz popularnog kviza Potera, inače programer Žarko Stevanović. Ko će se ovoga puta bolje snaći za šporetom i kako će ko predstaviti svoj tim, videćemo uskoro u novoj sezoni jedinstvenog humanitarnog šou programa Na večeri kod...  

Fini momci

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Fini momci

Privatni detektiv Holand Marč i unajmljeni iznuđivač Džekson Hili primorani su da rade zajedno kako bi rešili slučaj nestale devojke. Radnja je smeštena u Los Anđelesu 1977, a da bi rešili sve usputne nedađe moraće zajedničkim snagama da se probijaju kroz svet pun ekscentričnih siledžija i striptizeta obučenih u sirene, a tokom istrage otkrivaju i šokantnu zaveru koja seže do najviših krugova moći. Uloge: Rajan Gosling, Rasel Krou, Kim Bejsinger.

Potera

Promo RTS

 

 

21.05 RTS1

Potera

Spremite se za uzbudljivu vožnju jer kreće 12. sezona najgledanijeg nedeljnog kviza u Srbiji – Potera! U ponedeljak, 26. avgusta, tačno u 21 čas, RTS1 donosi novu sezonu ove adrenalinom ispunjene avanture! Naš omiljeni voditelj Jovan Memedović vraća se da, kao i uvek, stane uz naše hrabre takmičare dok se suočavaju sa nepokolebljivom ekipom Tragača: Milicom Jokanović, Miloradom Milinkovićem, Žarkom Stevanovićem i Milanom Bukvićem. Naši takmičari su „uglancali“ svoje znanje do savršenstva, ali Tragači su opasniji nego ikad i učiniće sve da ih sustignu i ostave praznih ruku! Podsećamo – svaki tačan odgovor u prvoj igri donosi 15.000 dinara, a Tragači su u ovoj sezoni dodatno podigli svoje ponude u drugoj igri. Pridružite nam se sledećeg ponedeljka, navijajte za naše hrabre takmičare i gledajte kako se bore da savladaju Tragače i osvoje velike nagrade! Potera može da počne!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading