FILM DANA „Tajna svetionika“
Foto: Promo/Schutterstock
Fantastična planeta

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Fantastična planeta

Nova sezona dokumentarnog serijala Fantastična planeta u 18 epizoda otkriva najskrivenije delove naše planete. Vladimir Banić obišao je sve poznate kontinente i razgovarao sa preko dve stotine sagovornika. Saznaćemo kako na plutajućim ostrvima na jezeru Titikaka živi Uros narod, a kako narodi koji naseljavaju brazilski Amazon. U Argentini ćemo saznati kako su pacijenti psihijatrijske bolnice pokrenuli radio stanicu koja je postala najpopularnija u zemlji, koliko tango pomaže u lečenju Parkinsonove bolesti i kako treniraju svetski šampioni u fudbalu. Banić nas vodi u polja koke u Kolumbiji, gde će nam pokazati šta znači odanost fudbalskom klubu u ovoj zemlji, a saznaćemo i to kako je plesao Pablo Eskobar...

Tajna svetionika

Foto: IMDB

 

 

21.25 B92

Tajna svetionika

U januaru 1900. godine, tri muškarca, koji su radili kao svetioničari na ostrvima Flanan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Uprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svjetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova. Na kuhinjskom su stolu još uvek bili obroci od mesa i krompira, a jedna je stolica bila oborena. Kreveti su bili neuredni, a satovi zaustavljeni. Lampe su bile temeljno očišćene i spremne za korišćenje, a dva od tri kaputa nisu bila u ormaru. Ulazna vrata bila su uredno zaključana...Uloge: Piter Mulan, Džerard Batler, Geri Luis.

Jagoda u supermarketu

Promo

 

 

22.10 B92

Jagoda u supermarketu

Kasirka u supermarketu uzdrmana emotivnim problemima, izazove incident zbog kojeg upada naoružani bivši specijalac i zarobljava taoce. Kako noć prolazi, simpatije između kasirke i specijalca rastu, i udruženi pokušavaju da se suprotstave policiji koja opkoljava supermarket sa ciljem da likvidira otmičara. Uloge: Branka Katić, Srđan Todorović, Dubravka Mijatović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading