FILM DANA „Nežnost“
Foto: Promo/Schutterstock
Sistem

Promo RTS

 

 

23.40 RTS2

Sistem

Dva najbolja prijatelja s Dorćola, Semestar i Kvartal, pored svakodnevnog dangubljenja s drugarima iz kraja, pokušavaju da pronađu način kako da brzo i lako dođu do novca koji bi im promenio život iz korena. Semestar je student filozofije koji dobro poznaje računare, te sticajem okolnosti s Kvartalom ulazi u sistem multilevel prodaje. Ubrzo počinju da smišljaju način da prevare prevaranta i da ceo sistem preokrenu u svoju korist. Jureći za njim, prolaze kroz niz čudnih situacija, okruženi bizarnim i neobičnim ljudima. Uloge: Milan Veljković, Miloš Vlalukin, Nenad Nenadović.

Nežnost

Foto: IMDB

 

 

21.25 B92

Nežnost

Erik, šarmantni srednjoškolac, nakon žestoke svađe sa majkom ubija i nju i oca. Nekoliko godina kasnije Erikov slučaj hipnotiše mladu Lori, koju su godinama seksualno zlostavljali momci njene majke. Opčinjena Erikovim ubilačkim nagonom, Lori beži od kuće da ga pronađe. U međuvremenu detektiv koji radi na Erikovom slučaju nije ubeđen da on neće ponovo napasti... Uloge: Rasel Krou, Džon Foster, Sofi Traub.

Loše ponašanje

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva plus

Loše ponašanje

Osamnaestogodišnji Rik Stevens učiniće sve ne bi li zadobio ljubav Nine Penington. U svojoj misiji osvajanja Nine on će se povezati s njenim psihotičnim bivšim dečkom, s jednom napaljenom majkom, maničnim vlasnikom striperskog kluba, direktorom perverznjakom, sveštenikom, suicidalnom majkom i jednim svecem zaštitnikom. Ljubav nije laka! Uloge: Selena Gomez, Nat Volf, Meri Luz Parker, Elizabet Šu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading