televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Smrdljiva bajka

Promo RTS

 

 

19.00 RTS2

Smrdljiva bajka

Moma je skitnica i pati od depresije. Ema je skitnica i lečila se od alkoholizma. Moma živi u napuštenim fabričkim pogonima. Ema živi u šahtu. Ema se Momi dopala na prvi pogled. Moma se Emi dopao na drugi pogled. Ema je nekad davno izgubila bebu i počela da pije. Ili je prvo počela da pije pa izgubila bebu. Nije više ni važno. Važno je da joj je Moma pomogao da to preboli. Moma i Ema počinju da žive zajedno. Jedno drugom ulepšavaju dane. Dovijaju se u potpunoj nemaštini. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera. Nastavljaju život utroje. Uloge: Žarko Laušević, Jelen Đokić, Bojan Žirović, Petar Božović, Miloš Vlalukin.

Bratstvo lopova

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Bratstvo lopova

Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planira veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Anđelesu, i to žele da izvedu tačno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Anđelesa. Uloge: Džerard Batler, Pablo Šrajber, Fifti Sent.

Uhvati gringa

Foto: IMDB

 

 

22.25 Prva

Uhvati gringa

Kriminalac s dugim stažom juri u autu prema meksičkoj granici kako bi pobegao policiji i uživao u dugom godišnjem odmoru zahvaljujući uspešno odrađenom poslu, ali ništa ne ispada kako je planirao... Završava u ozoglašenom zatvoru „El Pueblito“ u kojem društvo iza rešetaka kontrolišu zatvorenici. Droga se prodaje bez skrivanja, posete su dopuštene stalno ako su čuvari potplaćeni... Uloge: Mel Gibson, Kevin Balmor, Hesus Očoa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading