EMISIJA DANA „Na večeri kod Jovane Tipšin“
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Jovane Tipšin

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Jovane Tipšin

Prva domaćica Biber tima je šarmantna Jovana Tipšin koja je otvoreno govorila o svojim počecima, karijeri, porodici pa i predrasudama sa kojima se susretala u životu upravo zbog toga što je pevačica. O tome kakva je privatno govorili su članovi njene porodice a saznali smo i da ova ljubazna i lepo vaspitana dama zaista i voli i ume da kuva pa se uverili i da je na pijaci redovna. Njeni gosti su predvođeni Stefanom Popovićem sticajem okolnosti prepešačili pola Beograda ali su na večeru ipak stigli sa pesmom i koreografijom. Da li su se i kakve taktike držali i kako su ocenili svoju domaćicu...

Zakon nasilja

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zakon nasilja

Braća. Vojnici. Prijatelji. Muškarci Makgregor klana - Brendan, Deklan i Roman - uvek stavljaju porodicu na prvo mesto. Najstariji brat Deklan se bori s posttraumatskim sindromom, srednji brat Brendan je oženjen sa Džesom, i sada se najmlađi brat Roman verio sa Mijom. Brendan je takođe veteran, ali za razliku od Deklana, pronašao je stabilan život. Ali, tokom Mijine devojačke večeri, sve se menja. Miju otimaju trgovci ljudima, pa će braća Makgregor morati da pokažu svoje vojničke sposobnosti, ali i snagu porodice kako bi spasili Miju. Uloge: Brus Vilis, Kol Hauzer, Šon Ešmor, Ešton Holms.

Venčanje godine

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Venčanje godine

Moderna porodica pokušava da preživi vikend tokom kog se održava venčanje koje će po svemu sudeći postati fijasko. Na veselje svoje odrasle dece i porodice, davno razvedeni par Don i Eli Grifin prisiljeni su da glume da su ponovno u srećnom braku. Pred zvanicama, Grifinovi proživljavaju urnebesno suočavanje s prošlošću, sadašnjošću i budućnošću, uz nadu da će uspeti da izbegnu međusobnu netrpeljivost u tom procesu. Uloge: Rober de Niro, Dajen Kiton.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading