televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Umri muški

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Umri muški

Njujorški policajac pokušava da spase suprugu s kojom nije u najboljim odnosima i nekolicinu njenih kolega koje kao taoce drže teroristi u Nakatomi plazi u Los Anđelesu. Džon Maklejn, policajac iz Njujorka, odlazi u Los Anđeles da provede božićne praznike sa svojom suprogom Holi koja radi za korporaciju „Nakatomi“. Tokom božićne žurke u zgradi korporacije, upada grupa terorista predvođena Hansom Gruberom i uzima za taoce sve osim Džona. Pošto ne može da izađe iz zgrade, a policija ne zna šta se događa, Džon Maklejn mora da uzme stvari u svoje ruke. Uloge: Brus Vilis, Alan Rikman, Boni Bedelija.

Galveston

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Galveston

Roj i Roki žele da pobegnu u Galveston, u Teksasu, mesto koje Roj poznaje iz svoje tajanstvene prošlosti. Roki uveri Roja da usput pokupe Rokinu trogodišnju sestru Tifani koju spasavaju od očuha… Živeći po motelima u kojima obitavaju gosti sumnjivog morala, ovo troje se povezuju kako se još nisu povezali ni sa kim. Međutim, opasnost iz Rojeve i Rokine prošlosti bliža je nego što to Roj zna. Uloge: El Faning, Ben Foster, Bo Bridžis.

Prkos

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva

Prkos

Kada dečakovog oca brutalno ubije najmoćniji čovek grada, jer se ne želi pokoriti, dečak svoj život posvećuje osveti očeve smrti. Godinama kasnije, postaje zbrkan u začaranom krugu osvete i mora žrtvovati sve što ima kako bi zaštitio sebe i svoju porodicu. Uloge: Brendon Bolig, Robert Nolak Klark.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading