FILM DANA „Dva lica zakona“
Foto: Promo/Schutterstock
Septembri u Širazu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Septembri u Širazu

Triler je zasnovan na bestseleru Njujork tajmsa. Ovo je istinita priča o sekularnoj jevrejskoj porodici zahvaćenoj islamskom revolucijom u Iranu i njihovom herojskom putovanju da savladaju i konačno izbegnu smrtonosnu tiraniju koja je skoro zbrisala njihovu zemlju i pretila da uništi njihove živote na svakom koraku. Uloge: Salma Hajek, Adrijan Brodi

Dva lica zakona

Foto: IMDB

 

 

22.15 Prva

Dva lica zakona

Nakon što dva policajca budu suspendovana s dužnosti, moraće da zavire dublje u podzemni svet kriminala kako bi zadovoljili svoju pravdu. Do suspenzije je došlo pošto su njihovi snimci oštrih taktika procureli u javnost. S malo novca i bez velikih mogućnosti u podzemnom svetu kriminala  pronalaze odgovore koje nisu očekivali da će pronaći. Uloge: Mek Gibson, Vins Von, Dženifer Karpetner.

Tvist

Foto: IMDB

 

 

22.05 RTS2

Tvist

Moderna obrada klasične priče o Oliveru Tvistu. Lopov po imenu Tom ukrao je koverat iz sefa, ali ga je nepoznati napadač bacio sa krova. Oliveru je majka umrla i on je otad naučio parkur i dobio nadimak Tvist. Crta grafite i na ulici upoznaje šaroliko društvo lopova. Jedna krađa pokreće neobičan sled događaja... Uloge: Raferti Lou, Majkl Kejn, Lena Hedli, Rita Ora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading