televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Petrovljev grip

Foto: IMDB

 

 

Petak

23.15 RTS2

Petrovljev grip

Dok gradom hara epidemija gripa, strip crtač u postsovjetskoj Rusiji, Petrov muči se da preživi još jedan dan u zemlji u kojoj prošlost nikada nije prošlost, sadašnjost je groznica puna nasilja i nežnosti koju pokreće alkohol, i gde su stvarnost i običan život - poprilično neobični. Zasnovano na romanu „Petrovi u gripu i oko njega“. Uloge: Semjon Serzin, Julija Peresild, Jurij Borisov.

Savršen par

Foto: IMDB

 

 

petak

22.00 Prva plus

Savršen par

Zoe je osmislila aplikaciju za pronalazak romantičnih partnera. Da bi je prodala investitorima, ona je testira na sebi. Aplikacija je spoji sa Oliverom, ležernim umetnikom koji uopšte nije njen tip. Da li aplikacija kriva ili se ipak suprotnosti privlače? Uloge: Emili Alatalo, Čad Konel.

Pre ponoći

Foto: IMDB

 

 

petak

23.30 Blic TV

Pre ponoći

Džesi i Selin suočavaju se s prošlošću, sadašnjošću i budućnošću - porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim, dok odgajaju ćerke bliznakinje. Džesi se trudi da održi vezu sa svojim sinom Henkom iz prvog braka, ali njihov odnos je nategnut iako je Henk upravo proveo celo leto sa svojim ocem, maćehom i polusestrama. U međuvremenu, Selin mora da donese tešku odluku u vezi sa svojom karijerom. Uloge: Džuli Delpi, Itan Hok.

Džek Ričer

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 RTS1

Džek Ričer

Kad nepoznati strelac naizgled nasumično oduzme pet života, ceo grad je užasnut. Svi dokazi upućuju na pritvorenika koji u svoju obranu nudi jednu jedinu poruku: „Imate pogrešnog čoveka. Nađite Ričera.“ Tako počinje neobična potraga za istinom u kojoj se Džek suočava s neočekivanim neprijateljem. Uloge: Tom Kruz, Rozamund Pajk, Ričard Dženkins.

Cena života

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 B92

Cena života

Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pola Getija koji je otet, a njegova majka Gejl pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija, ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu? Uloge: Mišel Vilijams, Kristofer Plamer, Mark Valberg.

Najgora osoba na svetu

Foto: IMDB

 

 

subota

19.45 RTS2

Najgora osoba na svetu

Film prati četiri godine u životu Džuli, mlade žene koja plovi kroz turbulentni ljubavni život i bori se da pronađe svoj put u karijeri, što joj pomaže da realno sagleda ko je ona zaista. Uloge: Renate Rensve, Anders Danijelsen Lije, Marija Gracija di Meo.

Svetlo mog života

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 Prva plus

Svetlo mog života

Devojčica i njen otac putuju periferijom društva, deceniju nakon pandemije koja je odnela živote gotovo svih žena na svetu. Dok se otac bori da zaštiti svoje dete, čuvajući je od novih opasnosti, njihov odnos i priroda čovečanstva biće dovedeni u iskušenje. Uloge: Kejsi Aflek, Elizabet Mos, Ana Pniovski.

Mafijaški telohranitelj

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.25 Prva

Mafijaški telohranitelj

Džekson je najtraženiji plaćeni ubica na svetu, a Majkl, vrhunski agent, ima zadatak da ga štiti. Naravno, ništa ne ide po planu. Džekson je, naime, njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju da budu nerazdvojni da bi preživeli susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom. Uloge: Samjuel El Džekson, Rajan Rejnolds, Salma Hajek.

Između života i smrti

Foto: IMDB

 

 

nedelja

23.45 B92

Između života i smrti

Posle užasne saobraćajne nesreće, Ana se budi dok pogrebnik Eliot Dekon priprema njeno telo za sahranu. Zbunjena, užasnuta i sa jakim osećajem da je živa, Ana ne veruje da je mrtva, uprkos uverenjima pogrebnika da se nalazi na prekretnici ka zagrobnom životu. Eliot je ubeđuje da on ima sposobnost da komunicira sa mrtvima i da je jedini koji joj može pomoći. Zatočena u prostorijama pogrebnog preduzeća samo s Eliotom, Ana je primorana da se suoči sa svojim najdubljim strahovima i prihvati sopstvenu smrt. Međutim, Anin ožalošćeni momak Paul ne može da se odupre sumnjama da Eliot nije onaj za koga se predstavlja. Dok se sahrana bliži, Paul je sve bliži otkrivanju uznemiravajuće istine, ali možda je prekasno; Ana je možda već počela da prelazi na drugu stranu... Uloge: Kristina Riči, Lijam Nison, Džastin Long.

Putnik

Foto: IMDB

 

 

nedelja

20.00 Prva plus

Putnik

Bivšem policajcu koji sada radi kao agent osiguranja na svakodnevnom povratku kući priđe misteriozna žena koja mu kaže da mora da locira putnika u vozu koji nosi nešto opasno. Ukoliko ne uspe, svi u vozu će biti mrtvi. U ovom akcionom trileru, Lijam Nison je Majkl, agent osiguranja, čiji svakodnevni povratak kući postaje sve samo ne rutinski. Nakon što mu u vozu priđe misteriozna žena, Majkl je ucenjen da otkrije identitet jednog putnika pre poslednje stanice. Dok se trka s vremenom da reši zagonetku, Majkl je nesvesno uvučen u zločinačku zaveru koja dovodi u opasnost njegov život, ali i živote ostalih putnika. Uloge: Lijam Nison, Vera Farmiga, Patrik Vilson, Džonatan Banks.

Polje izgubljenih cipela

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Polje izgubljenih cipela

Zasnovano na istinitoj priči iz američkog Građanskog rata, koja kulminira u bici kod Novog Marketa, 15. maja 1864 .godine. Grupa kadeta tinejdžera, koji su sklonjeni od rata u Virdžinijski vojni institut moraju da se suoče sa užasom sveta odraslih, kad su upućeni da brane Šenandoa dolinu. Ostavljajući iza sebe svoju mladost, kadeti moraju da odluče za šta se bore... Uloge: Majkl Krebs, Šon Market.

Modiljani

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Modiljani

Godina je 1919. i veliki italijanski slikar Amadeo Modigliani provodi poslednju godinu života u svetskoj umetničkoj prestonici Parizu proganjan privatnim problemima i nadmetanjem s direktnim suparnikom i najbližim prijateljem Pablom Pikasom. U vanbračnoj vezi sa Žanom, vaspitanoj u strogoj katoličkoj porodici, dobije devojčicu. Očajnički mu treba novac da bi mogao da vrati i podiže dete koje su devojčini roditelji predali nepoznatim usvojiteljima. Priliku za zaradu koja bi rešila sve njegove probleme i ponovo okupila porodicu vidi u osvajanju nagrade godišnje izložbe pariskih umetnika... Uloge: Endi Garsija, Elsa Zilberštajn, Omid Đalili.

Samo životinje

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Samo životinje

Jedna žena je nestala. Nakon snežne mećave, njena kola su pronađena na putu za mali trg sa nekoliko siromašnih kuća. Policija nema nikakve tragove, ali petoro ljudi zna da je povezano s ovim nestankom. Svi oni kriju tajne, ali niko ne zna da je ova priča počela daleko od ove planine koju šibaju hladni vetrovi, na drugom kontinentu, gde sunce neprestano sija i gde siromaštvo ne sprečava žudnju da piše svoje zakone. Uloge: Denis Menoše, Damijen Bonar, Nađa Tereškevič, Valerija Bruni Tedeski.

Tigrovi na šinama

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Tigrovi na šinama

U Kini 1941. godine, kako bi siromašnima osigurao hranu, neustrašivi železnički radnik povede odred boraca za slobodu u sukob protiv japanskih okupatora. Iako njihov rat protiv mrskih Japanaca u početku teče po planu, sve se zakomplikuje kada čuju priče o dolasku velikog odreda japanskih vojnika. Uloge: Džeki Čen, Daren Vang, Vang Kaj...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading