televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Elita 8 – useljenje

Promo Pink

 

 

21.00 Pink

Elita 8 – useljenje

Jedina stvar o kojoj region bez prestanka priča 365 dana u godini je rijaliti „Elita 7”. Najintrigantniji rijaliti na ovim prostorima odobara rekorde na društvenim mrežama, dok je po gledanosti apsolutno bez konkurencije. A nova sezona, koja nosi naziv „Elita 8“, preti da nadmaši sva očekivanja i postavi nove standarde među rijaliti formatima. Iza jednog od najvećih projkata TV Pink stoji produkcija koja je od šest sezona „Zadruge” do prve sezone „Elite 7” pomerala granice – kada je reč o kastingu, zadacima i tehničkim inovacijama. Velika iznenađenja najavljena su za „Elitu 8”, a region već s nestrpljenjem očekuje da sazna ko su učesnici čije će živote  pratiti uživo pred kamerama narednih 10 meseci. Voditelji: Dušica Jakovljević, Ana Radulović, Ivana Šopić, Maša Mihailović, Milan Milošević, Darko Tanasijević.

Džek Ričer

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Džek Ričer

Istražitelj dublje ispituje slučaj vojnog snajperiste koji je naizgled nasumično ubio pet osoba. Policija na osnovu nađenih tragova brzo hapsi snajperistu i slučaj deluje jednostavno. Međutim, umesto da prizna, osumnjičeni samo traži Džeka Ričera. Ričer živi povučeno, ali pošto je video vest, dolazi u grad. Iako izgleda da će samo potvrditi nalaze, Džek Ričer sumnja u prelako nađene tragove, pa i to da su žrtve nasumično odabrane. Kako istraga napreduje u neočekivanom pravcu, da je uhapšeni zapravo nevin, Džek Ričer shvata da je istina još komplikovanija... Uloge: Tom Kruz, Rozamund Pajk, Ričard Dženkins, Verner Hercog.

Cena života

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Cena života

Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pola Getija koji je otet, a njegova majka Gejl pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija, ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu? Uloge: Mišel Vilijams, Kristofer Plamer, Mark Valberg.

Najgora osoba na svetu

Foto: IMDB

 

 

19.45 RTS2

Najgora osoba na svetu

Film prati četiri godine u životu Džuli, mlade žene koja plovi kroz turbulentni ljubavni život i bori se da pronađe svoj put u karijeri, što joj pomaže da realno sagleda ko je ona zaista. Uloge: Renate Rensve, Anders Danijelsen Lije, Marija Gracija di Meo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading