Emisija DANA „Na večeri kod Milice Cerović“
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Milice Cerović

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Milice Cerović

Jedna od najpoznatijih koreografkinja u Srbiji je kao druga domaćica svog tima So ozbiljno "razmrdala" članove šestorke Biber koji su za njenu večeru imali samo reči hvale. Šarmantna i neposredna, Milica je iskreno govorila o svojim plesnim počecima i posebnoj ljubavi koju gaji prema pozorištu te priznala otkud joj nadimak "Večiti student" kako je najbliži prijatelji i kolege neretko zovu. Osvrnula se i na svoj brak sa mlađim muzičarem Nikolom Sarićem Sajkom, te otkrila da je zapravo on taj koji mnogo češće od nje boravi u kuhinji. Raspevani i jednako razigrani Biberići su na večeru stigli sjajno raspoloženi ali i gladni pa su se zaista pokazali kao gosti za poželeti mada nije baš da su štedeli domaćicu za koju su svako malo imali pokoje pitanje pa su je pošteno "našetali". Za kraj, Milica je gostima, uz pomoć svoje jače polovine i njegovog benda, priredila ozbiljnu žurku pa je na momente zaista izgledalo kao da su u diskoteci a tako su se i ponašali. Mnogo dobre zabave, smeha i muzike očekuje vas u ponedeljak na večeri kod Milice Cerović.

U paklu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

U paklu

Kajl Leblank je Amerikanac koji radi u Rusiji. Kad mu za vreme telefonskog razgovora napadnu ženu, on brzo otputuje kući, ali biva prekasno. Dvojicu koja su bila optužena za ubistvo njegove žene oslobode zbog nedostatka dokaza. Kajl uzima zakon u svoje ruke i ubija ih kako bi osvetio ženu. Osuđen je na doživotni zatvor. Ruski zatvor u koji ga pošalju je opasan, a upravnik se zabavlja organizacijom borbi na kojima i zarađuje. Kajl počinje da gubi razum, pa ga prisile na borbe jer je upravnik siguran da će izgubiti... Uloge: Žan Klod van Dam. Lorens Tejlor.

Gru tu je

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Gru tu je

Dalibor Andonov Gru pionir je rep scene u Srbiji i među prvima je pokrenuo novu muzičku eru na prostorima cele bivše Jugoslavije. Od prvog albuma, koncerta, turneje i autentičnih spotova bilo je jasno da će ostaviti neizbrisivo muzičko nasleđe. Sagovornici iz raznih sfera društva, od muzike do sporta, opisali su koliko je Gru bio sinonim za duh Beograda. Autori dokumentarnog filma su: Bojan Vinulović i Rene Miškolci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading