"Two And a Half Man"
Foto: Profimedia/Profimedia

Glumac Džon Krajer, najpoznatiji po ulozi Alana Harpera u hit seriji "Dva i po muškarca", danas izgleda znatno drugačije od lika kojeg je tumačio kroz 12 sezona.

Krajer je još tokom snimanja serije počeo gubiti kosu, a ekipa serije je to pokušavala da prikrije na razne načine kao što su različiti sprejevi za kosu, perike i tupei.

Profimedia

 

Nakon što je snimanje završeno, Krajer je potpuno promenio imidž i prihvatio svoju ćelavost.

Džon je osam sezona serije radio sa Čarli Šinom, pre nego što je glavnu ulogu u seriji preuzeo Ešton Kučer 2011. godine.

Profimedia

 

Kada su se početkom ove godine pojavile glasine o ponovnom snimanju serije "Dva i po muškarca" sa originalnom glumačkom ekipom, Krajer je izjavio da više ne želi da ima posla sa Čarli Šinom.

"U vreme kada smo snimali 'Dva i po muškarca', Čarli je bio najplaćeniji televizijski glumac. Ipak, uspeo je da to upropasti, što vas tera na razmišljanje. Volim ga, želim mu sve najbolje, ali ne bih više mogao da sarađujem s njim", rekao je u talk-showu The View.

Profimedia

 

"Čarli je sada mnogo bolje, što je divno. On i ja nismo pričali nekoliko godina, ali mi je drago što mu je bolje", dodao je Krajer, koji je ranije u jednom intervjuu ispričao kako su on i Šin imali sjajan odnos na početku snimanja serije, ali su se stvari zakomplikovale kada se Šin počeo drogirati.

Inače, Džon je po epizodi zarađivao oko 550.000 dolara, a danas se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 70 miliona dolara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading