televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Treća sezone serije „Močvara“

Promo

 

 

21.00 Superstar

Treća sezone serije „Močvara“

Pošto su prve dve sezone TV serije „Močvara“ privukle veliku pažnju publike, već poznati kreatori serije Oleg Novković i Milena Marković pred TV publiku donose završnih osam epizode ovog serijala. Nove epizode „Močvare“ nas vraćaju na ulice Beograda, gde će publika pratiti uzbudljiva dešavanja oko Nikole Krsmanovića koji je nekada bio policajac, a sada se bavi prevozom elitnih prostitutki. Nikola postaje blizak sa Svetlanom koju stižu duhovi iz prošlosti, nakon čega želi da promeni život iz korena, što dovodi do kobnih posledica. Posle jednog incidenta Nikola postaje glavni osumnjičeni i on shvata da rešenje ovog slučaja upravo leži u davno zaboravljenoj prošlosti. Uloge: Goran Bogdan, Jelisaveta Teodosić, Stefan Trifunović, Dejan Dedić, Peđa Marjanović, Jana Milosavljević, Marko Janjić, Matea Milosavljević, Anja Đorđević, Anđela Janković i mnogi drugi.

Džek Ričer: Bez povratka

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Džek Ričer: Bez povratka

Vojni major Suzan Tarner predvodi Ričerovu staru istražnu jedinicu. Ona je uhapšena zbog izdaje, a pošto zna da je nevina, Ričer mora da je izbavi iz zatvora i otkrije istinu koja stoji iza vladine zavere kako bi skinuo ljagu s njihovih imena i spasao im živote. Uloge: Tom Kruz, Kobi Smalders, Aldis Hodž.

Gringo

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Gringo

Biznismen u farmaceutskoj industriji SAD Herold Sojinka poći će na poslovni put u Meksiko, gde će se iznenada naći u situaciji u kojoj će mu posao i život zavisiti od kolega koji mu podmeću nogu i koji su ostali u SAD, meksičkih narko-bosova i plaćenika-specijalaca. Primoran da pređe liniju koja deli uzornog građanina koji poštuje zakon od traženog kriminalca, Herold će se boriti da preživi u ovoj situaciji koja iz trenutka u trenutak postaje sve opasnija. Uloge: Šarliz Teron, Džoel Edžerton.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading