televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Ona mi je sve

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Ona mi je sve

„Ona mi je sve“ je najnovija komedija Garija Maršala, koji je uradio i filmove „Zgodna žena“ i „Dan zaljubljenih“ u kojoj se pojavljuju zvezde poput Dženifer Aniston, Kejt Hadson, Džulije Roberts i Džejsona Sudeikisa i koja veliča majke širom sveta. Ova dobrodušna komedija nas poziva da uživamo u smehu, suzama i ljubavi na porodičnom okupljanju tri generacije u nedelji pre Dana majki. Uloge: Dženifer Aniston, Džulija Roberts.

Bez zakona

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Bez zakona

Trojica braće Bondurant bave se proizvodnjom i krijumčarenjem alkohola za vreme prohibicije u doba Velike depresije u brdima okruga Frenklin u Virdžiniji. Ali život im otežava korumpirani šerif Čarls, koji uzima deo profita od njih i lokalna banda koja želi da im preotme snabdevanje tržišta alkoholom. Uloge: Tom Hardi, Gari Oldman, Gaj Pirs, Džesika Častejn.

Na večeri kod Huse Alijevića

Promo RTS

 

 

22.05 RTS1

Na večeri kod Huse Alijevića

Kapiten Biber tima, Husa, pevač, kompozitor, pa i glumac, pokazao se kao vrlo opušten domaćin koji je uspeo da svojim gostima priredi veče za pamćenje. Jedan od rodonačelnika dens muzike koji je sa grupom "Beat street" uživao veliku popularnost na prelasku iz prošlog u ovaj vek, prisetio se svojih početaka, iskreno govorio o skromnom detinjstvu, svojoj porodici i roditeljstvu ali i priznao zašto je prihvatio da na filmskom platnu odigra Džeja Ramadanovskog koga je i sam odlično poznavao. O njegovim osobinama, vrlinama i manama pričala je i njegova značajno mlađa supruga ali je i sam Husa bio raspoložen da o sebi otkrije manje poznate detalje. Gde su Slaniši bili pre večere, šta su sve videli i kako su se proveli, saznaćete na večeri kod Huse koji je goste, kako se čulo, prvenstveno "kupio" žurkom za kraj mada su i njegova neobično nazvana jela zaslužila silne komplimente. Uz mnogo smeha, pesme i neočekivanih gestova, Zinaida, Milica, Miona, Spale i dva Stefana proveli su jedno vrlo zanimjivo veče sa svojim domaćinom Husom Alijevićem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading