televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Džeki

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Džeki

Portert Džeki Kenedi je pred vama u sjajnoj interpretaciji glumice Natali Portman. Prva dama Sjedinjenih država ostzala je udovica nakon atentata na supruga Džona Kenedija i videćemo njenu borbu sa tim ogromnim gubitkom, kao i terte koji je kao žena nosila na svojim plećima. Pred nama je priča o ženi koja je u istoriji ostala zabeležena kao važna ličnost. Uloge: Natali Portman, Piter Skarsgard.

Zakon ulice

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zakon ulice

Tango je policajac iz odeljenja za narkotike na tajnom zadatku, koji ga tera da bira između dužnosti i odlaska iz službe. Prošavši doslovno sve što jedan policajac na tajnom zadatku može da prođe, jedino što Tango želi je da ode, ali nadređeni to nikako ne dozvoljavaju. Porodični čovek Sal je detektiv koji ne može da odoli pohlepi i korupciji. Jedva spaja kraj s krajem, a upravo je saznao da mu žena pati od bolesti koja može da ugrozi njihovo dvoje nerođene dece. Edi je policajac koji se bliži penziji i koji je odavno prestao da bude privržen svom poslu. Svakog jutra se budi i pokušava da smisli razlog za nastavak života… Ali ne uspeva. Sudbina će ovu trojicu policajaca dovesti u isto vreme na isto mesto – u kvart u Bruklinu u kome će svako od njih pokušati da preuzme zakon u svoje ruke… Uloge: Ričard Gir, Don Čidl, Itan Houk, Vesli Snajps.

Kung-fu joga

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Kung-fu joga

Priča o profesoru arheologije koji se udružuje s prelepom Indijkom i njenom asistentkinjom u nameri da pronađe davno izgubljeno Magadha blago. U ledenoj pećini na Tibetu pronalaze ostatke kraljevske vojske koja je nestala zajedno sa blagom. Zarobljeni od strane zlog vođe pobunjeničke armije, uspevaju da pobegnu. Akcija se seli u Dubai, gde se jedan od nestalih dijamanata pojavljuje na aukciji. Taj dijamant je ključ za pronalaženje čitave kolekcije. Uloge: Džeki Čen, Diša Patani, Amira Dastur.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading