televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Srećno, Leo Grande

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Srećno, Leo Grande

Mada je njen suprug, Robert, obezbedio dom i porodicu, nešto što liči na život – dobar seks nikada nije bio u ponudi. Ipak, njega više nema, a Nensi ima plan: upustiće se u avanturu sa seksualnim radnikom po imenu Leo Grande. Nensi ga dočekuje u neimenovanoj hotelskoj sobi. Iako Leo izgleda jednako dobro kao na fotografijama, Nensi nije očekivala da će u tokom sastajanja s njim, pored bluda, dobiti i dobar razgovor. Leo ima stav o svemu i, premda možda ne govori baš uvek istinu, Nensi uviđa da joj se Leo dopada. A i ona se dopada njemu. Kako joj seksualno samopouzdanje raste, ona se sve više opušta. Kako vreme prolazi, dinamika moći se menja i njihove dobro nameštene maske počinju da klize. Uloge: Ema Tompson, Darel Mekormak.

Zlato

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zlato

Keni Vels je očajni kopač zlata kojem je potrebna zlatna žica. Zbog želje da je otkrije, on se udružuje s geologom i kreću na putovanje u nepoznate divljine Indonezije kako bi ostvarili svoje snove. Uloge: Metju Makonahi, Edgar Ramires, Brajs Dalas Hauard.

Predivan život

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Predivan život

Viktoru, muškarcu u šezdesetim godinama, svet se okrenuo naopačke kada mu Antoan, preduzetnik u usponu, ponudi da isproba jedinstven i novi vid zabave. Koristeći mešavinu pozorišnih trikova i prikaz prošlih događaja, Antoanova kompanija omogućava klijentima povratak u doba po sopstvenom izboru. Viktor odlučuje da se vrati četrdeset godina unazad i ponovo proživi najlepšu nedelju svog postojanja. Nedelju kada je upoznao ljubav svog života. Uloge: Danijel Otej, Gijom Kane, Dorija Tilije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading