FILM DANA „Američki plaćenik“
Foto: Promo/Schutterstock
Američki plaćenik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Američki plaćenik

Pre nego što je počeo da lovi teroriste, Mič Rap je bio nadareni sportista i student. Ali desila se tragedija i Mič je regrutovan u državnu tajnu elitnu jedinicu za specijalne operacije. Krenuo je na obuku gde ih uče smrtonosnim veštinama koje će im pomoći da unište najopasnijeg neprijatelja. Nakon završetka obuke, on je preporođen čovek s misijom... Uloge: Dilan O Brajen, Majkl Kiton.

Pravna plavuša

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Pravna plavuša

El Vuds je u vezi sa savršenim Vornerom Hantingtonom Trećim, imućnim dečkom iz bogate porodice. Plašeći se da njegovi prijatelji i porodica nikada neće prihvatiti pomalo praznoglavu El, Vorner odlučuje da raskine vezu pre nego što ode na studije prava na Harvardu. Odlučna u nameri da vrati čoveka svojih snova, El se upisuje na ovaj prestižni fakultet, ali postaje predmet podsmeha. Uloge: Riz Viterspun, Selma Bler.

Staze

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Staze

Film je snimljen po istinitom događaju i prati neverovatan podvig izvesne Robin Dejvison koja je iz pomalo ezoteričnih razloga odlučila da 1975. godine sama, uz pomoć tek nekoliko kamila i vernog psa, prepešači gotovo celu Australiju, odnosno dopre do njene obale i Indijskog okeana, a jednim delom i kroz vrlo negostoljubivu pustinju. Na tom putu koji je trajao preko 200 dana i obuhvatio preko 2.500 kilometara Robin se susrela sa različitim iskušenjima, što psihofizičkim, što organizacionim, što duhovnim, ali je iz svega trijumfalno izašla kao pobednik učvrstivši teoriju o nepokolebljivosti ljudskog duha i istrajnosti kada se usredsredi na neki cilj, bez obzira na to koliko se besmisleno doimao drugima... Uloge: Mija Vašikovska, Adam Drajver.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading